Galatasaray'da Dries Mertens gelişmesi!

Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens, hafta içinde sözleşme için kulüple görüşeceğini açıklamıştı. Galatasaray'ın Dries Mertens'ten talebi konusunda yeni bir iddia ortaya atıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2024 20:09 GÜNCELLEME 06.05.2024 20:09 Galatasaray
Galatasaray'da Dries Mertens gelişmesi!
Galatasaray'da Dries Mertens gelişmesi!

Galatasaray'da iç Transfer gündeminde sıcak günler yaşanıyor. Belçikalı yıldız Dries Mertens'in takımda kalıp kalmayacağı merak konusu oldu. 

Sivasspor maçında yine yıldızlaşan Mertens, maç sonrasında Galatasaray ile sözleşme için görüşme yapacağını açıklamıştı. 

TRT Spor'un haberine göre; Mertens ile Galatasaray arasında henüz anlaşma sağlanmış değil. 37 yaşındaki tecrübeli oyuncu bu sezon kazandığı ücreti yeni sezonda da talep ediyor. 

GALATASARAY'IN MERTENS'TEN İNDİRİM BEKLENTİSİ 

Yine haberde yer alan bilgiye göre, Galatasaray, Dries Mertens maaşında indirime gitmeyi kabul ederse bir yıllık yeni sözleşme yapılacak. 

Mertens bu sezon 48 resmi maçta 11 gol ve 17 asistlik katkı sağladı. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • nitekim 1 hafta önce Şikayet Et
    adam geçen sezon daha yaşlı gibiydi gençleşiyor mu nasıl iş anlamadım
    Cevapla
  • Mısafır 1 hafta önce Şikayet Et
    Gençlerden fazlası var eksiği yok. Duygularını, heyecanını yüzde yüz kontrol altında tutuyor. gençlere özgü hatalar yapmasını engelliyor. Böyle oynasın istediğini alsın
    Cevapla
  • Türk 1 hafta önce Şikayet Et
    Gerekirse zam yapın bu adam kalsın.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Mertens takımın motivasyonu anlamında yeri dolmaz bir oyuncu. bakın bunu parayla satın alamazsınız. buyurun Zaha ziyech suratlar 5 karış ama mertens herkese karşı pozitif eğlenceli yüksek enerjili oyuncu. herkes de onu seviyor. mutlaka anlaşın
    Cevapla
  • Mısafır 1 hafta önce Şikayet Et
    Zaha kısa menzilli çok etkili olmayan bir silah. Ziyech apayrı uzun menzilli suikast silahı gibi acayip bi adam. Yalnız kurt olarak rol vermek lazım ona.
    Cevapla
  • Yüksel 1 hafta önce Şikayet Et
    Tamam
    Cevapla
  • Nordsdjeland 1 hafta önce Şikayet Et
    Adamın istediğini verin 3 kuruş için kusturmeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR