Dursun Özbek: Galatasaray'ın geleceğini kurtaracak

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, başkan adaylığını açıklayan Süheyl Batum'un, Florya projesinin mevcut haliyle sarı kırmızılı kulübün zarara uğrayacağı iddialarına yanıt verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2024 10:59 GÜNCELLEME 07.05.2024 10:59 Galatasaray
Dursun Özbek: Galatasaray'ın geleceğini kurtaracak
Dursun Özbek: Galatasaray'ın geleceğini kurtaracak

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor'u 6-1 yenerek şampiyonluk yolunda kritik bir virajı döndü.

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, Sabah Gazetesi Yazarı Levent Tüzemen'e karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada 6'lik skoru çok beğendiğinin altnı çizerek şunları söyledi:

"Üstün bir futbol ortaya koyduk. Sahada oyuncular hem maç sırasında hem de sonrasında bir aile gibi davrandı. Taraftar, yönetim kurulu, teknik heyet ve oyuncular birbiri ile kenetlenmiş durumda. Şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha attık."

Başkan Özbek, futbolcuların alacakları konusunda aksamalar yaşandığı iddialarına ise sert çıktı ve "Bu iddialar tamamen asılsız" diyerek şöyle devam etti: 

"Nisan ayı sonunda bütün ödemeleri yaptık. Ve bu ödemeler sadece futbol takımı ile sınırlı değil. Futbol dışında voleybol, basketbol, su topu, eskrim, yüzme branşları gibi amatör sporlarda bile bütün oyuncularımın ödemeleri yapıldı, borcumuz sıfır. Bunu çıkaranlar, G.Saray'ın huzuruna dinamit koymaya çalışıyor. Bir daha söylüyorum; bizim sporcularımıza delikli kuruş borcumuz bile yok! Yönetim, futbolcular, teknik heyet ve taraftarlarımızla şampiyonluğa inandık ve bu yolda başarılarımızla yürüyoruz."

Florya projesi konusundaki iddialara da yanıt veren Özbek, futbol takımının Kemerburgaz'a taşınması ile devam edecek süreçte Florya'da yapmayı planladıkları projenin kulübün geleceğini kurtaracağını belirterek şunları söyledi:

"Florya projesi, G.Saray'ın geleceğidir. Ciddi gelirler elde edeceğimiz ve ilk aşamada da Bankalar Birliği'ne borcumuzu kapatacağımız bir çalışmadır. Florya projesinden gelecek gelirin bir bölümü ile Bankalar Birliği'ne olan borcumuzu ödeyeceğiz. Böylece aylık 100 milyon TL'lik faiz giderinden de kurtulacağız."

Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Florya projesinin heba edilmemesi için yola çıktıklarını ileri sürerek, "Florya projesiyle ilgili, 'Bir yabancı şirkete verdik. İlk etapta gelecek 70 milyon dolarla Türkiye Bankalar Birliği anlaşmasından çıkacağız.' diyorlar. Bundan herkes memnun veya memnun görünüyor. Galatasaray'ın geleceğini düşünen insanlar olarak biz memnun değiliz. Bunun son derece yanlış ve kabul edilemez olduğunu düşünüyoruz. Bu, Galatasaray'ı büyük bir zarara uğratacaktır. Bu Galatasaray'ın geleceğinin ipotek altına alınması demektir." şeklinde görüş belirtmişti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Baron 1 hafta önce Şikayet Et
    Süheyl batur galatasaray başkanı olsun doğduğum gündemleri tuttuğum Galatasaray benim için bitmiştir CHP zihniyetinin bu memlekette ne faydası olduki Galatasaray'a olsun.
    Cevapla
  • Ali 1 hafta önce Şikayet Et
    memnun olmayanlara sesleniyorum daha iyisi vardır da son 30 senedir neyi beklediniz ? yapaydınız klasik bizim millet sadece çene çalışır iş yapana karışırız beğenmeyiz
    Cevapla
  • talat 1 hafta önce Şikayet Et
    neden yanlış olduğunu ve nasıl olması gerektiğini söylemeyen kimseyi dinlemeyeceksin.
    Cevapla
  • amca 1 hafta önce Şikayet Et
    olmaaaaaazzzzz. Olurmu öyle şey. oku bakayım süheyl batum un CV sini ne yazıyor. Her yerinde İğrenç bi şekilde CHP yazıyor. onlar hiç çözüm yolu söylerler mi. Sadece o olmaz bu olmaz istemezük de istemezük. kanında DNA sında var bu illet bunların.
    Cevapla
  • Cemal Serbest 1 hafta önce Şikayet Et
    Sayın Başkan fener Maçına Takımı Motive Edecek Büyük Bir Prim Koyun Mesela 7 Gol Atarsalar Tarihin En büyük Primini Vernki şu fenerin elinde koz olan 6-0 ı Tarihin çöplüğüne Yollayın.Bir GALATASARAY lı Olarak Tek Dileğim Budur.
    Cevapla
  • Cimbomlu 1 hafta önce Şikayet Et
    Elinde alınmış 7 kişiyle kazanılmış 9-2 lik maç var.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Memnun olmayanlar kaymağı kendi yemek isteyenlerdir. Bu hep böyledir gs ne zaman birlik beraber sağlayıp birşeyler başarmaya başlarsa liseli fosil tayfa kulüp içerisine dinamit yerleştirip herşeyi yerle yeksan eder. Umarım kulüp dursun özbek e sahip çıkar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR