Süleyman Hurma'dan Galatasaray maçı öncesi prim sözleri

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Süper Lig'de bu hafta konuk edecekleri Galatasaray maçına dair konuştu. Süleyman Hurma, Galatasaray maçı için takıma prim verilip verilmeyeceği konusuna da değindi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2024 12:47 GÜNCELLEME 07.05.2024 15:50 Galatasaray
Süleyman Hurma'dan Galatasaray maçı öncesi prim sözleri
Süleyman Hurma'dan Galatasaray maçı öncesi prim sözleri

Trendyol Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Fatih Karagümrük, 36. hafta maçında 12 Mayıs Pazar günü Galatasaray'ı ağırlayacak.

Kritik müsabaka öncesi Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu. Hurma, Galatasaray maçı özelinde prim konusuna da değindi.

Galatasaray'a 23-24 bin bilet ayıracaklarını aktaran Hurma, "Kural gereği stadın yüzde 30'unu Galatasaray'a açtık. Bu da 23-24 bin seyirci yapıyor. Bilet fiyatları 930 lira olacak." dedi.

Türkiye Kupası maçında Trabzonspor'un da stadı açma talebinde bulunduğunu bildiren Süleyman Hurma, "Trabzonspor da stadı açmamızı istedi. Açtık ama şu ana kadar 3 bin bilet alımı gerçekleşti." ifadelerini kullandı.

Kayserispor maçında kırmızı kart görüp Galatasaray'a karşı cezalı duruma düşen Sofiane Feghouli'ye de değinen başkan, "Feghouli Galatasaray'dan iyi ayrılmadı. Oynamayı çok istiyordu. Kayseri'de yaptığı hareketin karşılığı kırmızı kart değildi. Kendisiyle konuştum. Galatasaray'a karşı oynayamayacağı için çok üzgün." şeklinde konuştu.

Teşvik primiyle ilgili konuşan Hurma, "Benim gözümde maç satmak ile teşvik primi almak aynı şeylerdir. Bugüne kadar bulunduğum hiçbir kulüpte teşvik primi olayı yaşanmadı." dedi.

Galatasaray maçı öncesi prim konusuna değinen Süleyman Hurma, "Galatasaray maçı öncesi bir prim açıklamadım, açıklamam. Ne zaman yapsam ters tepti. Bu benim totemim. Kazansınlar, hak ettiklerini fazlasıyla veririm." sözlerini sarf etti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Meda 1 hafta önce Şikayet Et
    Futbolcularada böyle dediyse resmen size Açık çek demiş.
    Cevapla
  • Mehmet karakurt 1 hafta önce Şikayet Et
    He he
    Cevapla
  • hadi ordan 1 hafta önce Şikayet Et
    ali nin adamı karşında herhalde çıçuklar var zannediyorsun fenevin yan bahçesiniz kupa yorgunluğu da olacak bakalım bilerek sert futbol oynamada o bize yeter
    Cevapla
  • Trbz lu 1 hafta önce Şikayet Et
    Sana bilet alıp neden para kazandırayım .. .. zaten yeneceğiz sizi sende inşanlah küme düşeceksin
    Cevapla
  • Cik 1 hafta önce Şikayet Et
    Yener siniz?
    Cevapla
  • Fikirsiz Fikri 1 hafta önce Şikayet Et
    Demek ki Ali abisi umudu kesmiş. Yoksa dün akşam açiklardı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR