Okan Buruk derbi öncesi ilk 11'i değiştiriyor!

Süper Lig lideri Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi kadroda değişikliğe gidiyor. Okan Buruk'un ilk 11'de 2 değişikliğe gitmesi bekleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 15.05.2024 11:13 GÜNCELLEME 15.05.2024 11:13 Galatasaray
Okan Buruk derbi öncesi ilk 11'i değiştiriyor!
Okan Buruk derbi öncesi ilk 11'i değiştiriyor!

Süper Lig'de bitime son 2 hafta kala ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde bulunan Galatasaray, pazar günü oynanacak derbide berabera kalması halinde dahi şampiyonluğunu ilan edecek.

Derbi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un kadrosu şekillenmeye başladı. Başarılı teknik adamın Fenerbahçe derbisinde kadroda birkaç revizyona gideceği belirtiliyor.

Sabah'ın haberine göre Okan Buruk'un ilk dokunuşu stoper hattına olacak.

Fatih Karagümrük maçında Markao karşısında etkisiz kalan Abdülkerim Bardakcı'nın yedek kulübesine çekileceği ve yerine Davinson Sanchez'in görev alacağı bildirildi.

Yine Fatih Karagümrük maçında galibiyet golünü atan Berkan Kutlu'nun, Kerem Demirbay'ın yerine derbiye ilk 11'de çıkabileceği aktarıldı.

Sezonun ilk yarısını Genoa'da kiralık geçiren Berkan Kutlu, geçtiğimiz sezon oynanan 2 Fenerbahçe derbisinde de ilk 11'de sahaya çıkmıştı.

Tredyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi 19 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da oynanacak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Hamza 2 ay önce Şikayet Et
    Yalan haber.Berkan 1 gol attı diye keremi çekmez
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    berkan oynarsa bir kişi eksik oynariz sakin hoca hu hataya dusme davitson sancez ola bilir ama berkan büyük hata olur
    Cevapla
  • Hakan 2 ay önce Şikayet Et
    Fbnin 1 net penaltı jokeri var en azından. Tabi duruma ve ihtiyaca göre bu 2 penaltı da olabilir. Fb ki futbolcular kendini herhangi bir yerde yere atsınlar yeter. O sebeple GS çok dikkatli olmalı
    Cevapla
  • Yuh artık 2 ay önce Şikayet Et
    İnsanlarda utanma sıkılmada kalmadı
    Cevapla
  • kemal 2 ay önce Şikayet Et
    GS yerine yanlışlıkla veya kasıtlı FB yazmış olabilir misini.. Çünkü bu sene hakemler GS'ye çalıştı..
    Cevapla
  • Hasan 2 ay önce Şikayet Et
    Bu gün rüyamda gs bizi 2-1 yeniyor kabus gibi son dakikada atıyor uyanır gibi oluyorum mac sonucuna bakıyorum gs 3 fener 2 allahim bitsin bu izdırap artık
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    kişi kendinden bilirmiş işi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR