Fenerbahçe ve Galatasaray yıldız isim için karşı karşıya geldi!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında olan Fenerbahçe ve Galatasaray bu defa transferde karşı karşıya geldiler. Sarı-lacivertlilerin gündeminde olam Partey için şimdi de Galatasaray devreye girdi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.05.2024 10:32 GÜNCELLEME 23.05.2024 10:47 Galatasaray
Fenerbahçe ve Galatasaray yıldız isim için karşı karşıya geldi!
Fenerbahçe ve Galatasaray yıldız isim için karşı karşıya geldi!

Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ile çekişen Galatasaray bu kez de transferde ezeli rakibiyle karşı karşıya geldi.

Sarı-kırmızılı takım, Fenerbahçe'nin de ilgilendiği ve Sarı- Lacivertliler'in sportif direktörü Mario Branco'nun teklifte bulunduğu Arsenal'in Ganalı yıldızı Thomas Partey'ye talip oldu.

Takvim'in haberine göre Galatasaray'ın kısa süre içerisinde 30 yaşındaki ön libero için İngiliz ekibiyle temasa geçip resmi teklifte bulunması bekleniyor.

Geçtiğimiz dönemlerde de iki takımın gündemine gelen Partey'in transferi gerçekleşmemiş takımda kalmıştı.

Galatasaray yıldız futbolcuyu bu kez kadrosuna katarak ezeli rakibine transfer çalımı atmayı hedefliyor.

16 MAÇTA FORMA GİYDİ

Bu sezon 16 maçta forma giyen Partey takımına skor katkısı sağlayamazken söz konusu müsabakalarda 5 sarı kart gördü. Partey'in Arsenal ile 2025'e kadar kontratı bulunuyor.

1.85 boyundaki Partey, ön libero pozisyonunda görev alıyor. Partey, Gana Milli Takımı'yla toplam 45 maça çıktı ve rakip fileleri 13 kez havalandırdı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • Hasan 3 hafta önce Şikayet Et
    Yaa sahi öbür İstanbul takımı nerelerde futbolun içine eden ve gelişmesine engel
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    cahil fb bizim 2 katı para verir alır
    Cevapla
  • Erdal 3 hafta önce Şikayet Et
    Vay be dünya yıldızı İngiltere'yi bırakıp Türkiye'ye gelecek adamlar bu çöpten para kazanalım diye iki enayiyi birbirine düşürdü
    Cevapla
  • Faruk 3 hafta önce Şikayet Et
    GS-FB 2 derbide kaleyi bulan toplam şut 2(iki). Türkiyede futbol oynanmadığı gibi, elin yabancı futbolcularını doldurup, Türk oyuncuların önü kesiliyor. Yabancılara verilen paralarda yurtdışına gidiyor, ülke ekonomisinin içinde kalmıyor. Hesabı yapılsa ne kadar büyük rakamlar bir hiç uğruna ülke servetinden gidip, başka ülkelerin bankalarına gidiyor.
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    skora katkısı yoksa ne boğ yemeye alıyorsunuz be geri zekalı ahmaklar onun yerine bir Türk futbolcusu alın para gavura gitmesin ama sizlerde gavursaniz o zaman başka.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR