Fenerbahçeli üç isim adli kontrol talebiyle mahkemede!

Fenerbahçe Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık, Fenerbahçe eski yöneticisi Hulusi Belgü ve Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal adli kontrolle serbest bırakılma talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2024 14:41 GÜNCELLEME 24.05.2024 14:41 Galatasaray
Fenerbahçeli üç isim adli kontrol talebiyle mahkemede!
Fenerbahçeli üç isim adli kontrol talebiyle mahkemede!

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasındaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan olaylara ilişkin ifadeye çağrılan Fenerbahçe Kulübü doktoru Ertuğrul Karanlık, eski Fenerbahçe yöneticisi Hulusi Belgü ve teknik direktör İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal adli kontrol talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Galatasaray-Fenerbahçe müsabakasının ardından yaşanan olaylara ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında, Fenerbahçe Kulübü doktoru Ertuğrul Karanlık, eski yönetici Hulusi Belgü ile Emre Kartal, ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine geldi.

4 SAAT SÜRDÜ

Basın Suçları Soruşturma Bürosu'ndaki işlemleri yaklaşık 4 saat süren isimler, adli kontrol talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

YANGIN ALARMI ÇALDI

Şüpheliler, basın mensuplarının görüntü almaması için adliyenin özel güvenlik görevlileri eşliğinde yangın merdiveninden sulh ceza hakimliğine çıkarıldı. Bu sırada adliyede yangın alarmı çalmaya başladı.

YURT DIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI

Öte yandan Ertuğrul Karanlık, Hulusi Belgü ve Emre Kartal'a yurt dışı çıkış yasağı verildi ve serbest bırakıldılar.

İstanbul Valiliği, Galatasaray-Fenerbahçe maçı sonrasında Basın ve Spor Savcısı talimatı doğrultusunda Stadyum Müdürü A.Ç'ye yönelik darp girişiminde bulunan 5 kişi hakkında adli işlem başlatıldığını, stat içindeki olaylara karışanların kimlik tespiti çalışmalarının devam ettiğini bildirmişti.

Soruşturma kapsamında, Fenerbahçe Kulübü doktoru Ertuğrul Karanlık, eski Fenerbahçe yöneticisi Hulusi Belgü ve teknik direktör İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal ifadeleri alınmak üzere savcılığa çağırılmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 61 TÜMÜ
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    sizin adaletiniz bu kadar her kes gördü
    Cevapla
  • ümit*korku 3 hafta önce Şikayet Et
    emre kartal ne iş yapar bilen var mı, İsmail hoca fb den önce oğlunla ilgilen
    Cevapla
  • Esr1134 3 hafta önce Şikayet Et
    Febenin antipatik yöneticilerini hala savunabilen fenerliler var dogruya yanlış diyen tipler bunlar
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Ali Koç'un o çetenin lideri olarak tutuklanması gerekirdi. Ama adaletimiz bu.
    Cevapla
  • muhammedEnes 3 hafta önce Şikayet Et
    Ali koç bir proje bu olayları çıkaran da bir piyon devlet bunlara göz yummamalı en üst ceza verilmeli bu teröristlere burası Türkiye Cumhuriyeti herkes haddini bilecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR