Elias Jelert: Taraftarın önünde oynamak için sabırsızlanıyorum

Galatasaray'ın yeni transferi Elias Jelert ilk idmanına çıktı. Danimarkalı sağ bek, taraftarları önünde ilk maçına çıkmak için sabırsızlandığını dile getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.07.2024 17:33 GÜNCELLEME 26.07.2024 19:25 Galatasaray
Elias Jelert: Taraftarın önünde oynamak için sabırsızlanıyorum
Elias Jelert: Taraftarın önünde oynamak için sabırsızlanıyorum

Sağ bek transferi çalışmaları sonucunda Kopenhag'dan transfer edilen Danimarkalı oyuncu Elias Jelert, sarı kırmızılılarda takıma katılmasının ardından kampa katılmıştı.

Sabah yeni sezon doğrultusunda çalışmalara devam eden Galatasaray'da Jelert de idmana katılan isimlerden oldu.

"İNANILMAZ BİR TARAFTAR KİTLESİ VAR"

Jelert kulübün Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

"Çok mutlu olduğumu söylemem gerekiyor. Bir an önce taraftarlarla karşılaşmak ve onlara merhaba demek istiyorum. 3 hafta önce ilgiyi duydum. Dün sağlık kontrollerinden geçtim, çok heyecanlıydım. RAMS Park'ta oynadım. Çok mutlu ve heyecanlı hissediyorum. İnanılmaz bir taraftar kitlesi var. Victor Nelsson, milli takımdan arkadaşım, beni çok iyi karşıladı. 3 senedir burada, birçok sorumu ona sorabilirim. Bana çok yardımcı olacaktır. Taraftarın önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. Çok büyük bir taraftar kitlesi olduğunu biliyorum. En kısa sürede 'Cimbom' yapmak istiyorum."

Kariyeri boyunca 138 maçta sahaya çıkan 21 yaşındaki sağ bek, 3 gol ve 13 asist kaydetti. Jelert, geçtiğimiz sezon Kopenhag’da 45 maçta 3557 dakika süre aldı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Biri 1 ay önce Şikayet Et
    Kopenhag ın en zayıf topçusuydu. Galatasaray yöneticileri galatasaray ın paralarıyla bir iş çeviriyor. Normalde 2 milyon etmeyecek topçuya 9 milyon vermek nedir? Galatasaray genel kurulu deneylemeli
    Cevapla
  • Biri 1 ay önce Şikayet Et
    İnşallah yanılırım kaz bey. Tespitlerin beni genelde yanılmam yetersiz bir topçu olduğunu düşünüyoeum bakalım zaman gösterecek her şeyi
    Cevapla
  • Laz53 1 ay önce Şikayet Et
    Bu yorumunla senin üst düzey takımlarda teknik direktör olabilirsin teklif bekleyebilirsin.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    hayırlı olsun iyi futbolcu üst duzey
    Cevapla
  • Anti gs=ts 1 ay önce Şikayet Et
    Üst düzey çöp.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR