Icardi için flaş transfer iddiası: Dünya devleri peşinde

Galatasaray'da gösterdiği performans ile sarı kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Mauro Icardi için çarpıcı bir gelişme yaşandı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.07.2024 10:52 GÜNCELLEME 27.07.2024 10:52 Galatasaray
Icardi için flaş transfer iddiası: Dünya devleri peşinde
Icardi için flaş transfer iddiası: Dünya devleri peşinde

Son 2 sezondur Galatasaray'da gösterdiği performans ile sarı kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Mauro Icardi için çarpıcı bir gelişme yaşandı.

İtalya'nın en iyi scoutlarından biri olarak kabul edilen Michele Fratini, Icardi'yi isteyen iki dev takımı açıkladı. İtalyan basınına konuşan Fratini, "Milan şu anda sessiz ama Mauro Icardi'yi almayacaklarından emin miyiz? Romelu Lukaku'yu isteyen Napoli de Icardi'yi isteyebilir. Bence Milan ve Napoli, Mauro Icardi için yarışacak." ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki Mauro Icardi'nin sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulüpte geçirdiği 2 sezonda 2 şampiyonluk, 1 Süper Kupa kazanma başarısı gösteren Arjantinli golcü, Galatasaray forması altında çıktığı 73 resmi maçta 55 gol 20 asistlik performans gösterdi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 28 TÜMÜ
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Bu satın diyenler eleştirenler kesin FB li
    Cevapla
  • Nusret 2 ay önce Şikayet Et
    Haberin kilit kelimesi "bence"
    Cevapla
  • dede 2 ay önce Şikayet Et
    alan varsa hemen satın hollandada yüzlerce gurbetci genci var onları alın,öyle milyon dolarlar degil biķaç yüzlük bin dolar verseniz hemen gelirlerfutbola 5 yaşında başlıyorlar
    Cevapla
  • Ilhan 2 ay önce Şikayet Et
    Bence 100 milyondan aşa vermesi ler
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    adı üstünde iddia. Geçen Günde Alper Yılmazın Peşindelerdi. Türkiyeden sadece Galatasarayı tanıyorlar herhalde..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR