Galatasaray kafilesi Konya'ya geldi

Galatasaray, yarın oynayacağı Konyaspor maçı öncesi Konya'ya geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.08.2024 19:47 GÜNCELLEME 15.08.2024 19:47 Galatasaray
Galatasaray kafilesi Konya'ya geldi
Galatasaray kafilesi Konya'ya geldi

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 2. hafta mücadelesinde Konyaspor ile Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynayacağı maç için özel uçakla akşam saatlerinde Konya'ya geldi.

Teknik Direktör Okan Buruk ve Galatasaray Sportif Direktör Cenk Ergün'ün de aralarında bulunduğu kafile, taraftarların yoğun ilgisi ile karşılandı. Taraftarın sevgi seline ise futbolcular el sallayarak cevap verdi. Sarı-kırmızılı kafile daha sonra kamp yapacağı otele geçti.

Kafilede, Hatayspor müsabakasının son bölümünde sakatlanan ve yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edilen Davinson Sanchez yer almazken, sarı-kırmızılıların yeni transferlerinden Danimarkalı sağ bek Elias Jelert de kadroya alındı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR