Türkiye'ye bekleniyordu! Ünlü teknik adam aradı: İlkay karar değiştirdi

Yaz transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden İlkay Gündoğan ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Deneyimli orta saha oyuncusu ile ilgili dikkat çeken bir haber ortaya atıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.08.2024 16:05 GÜNCELLEME 20.08.2024 16:34 Galatasaray
Türkiye'ye bekleniyordu! Ünlü teknik adam aradı: İlkay karar değiştirdi
Türkiye'ye bekleniyordu! Ünlü teknik adam aradı: İlkay karar değiştirdi

Yaz transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden İlkay Gündoğan ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 

İspanyol basınından AS'ta yer alan habere göre, Galatasaray ve Fenerbahçe ile adı anılan İlkay Gündoğan, eski takımı Manchester City'e geri dönüyor.



GUARDİOLA ARADI VE TAKIMA DAVET ETTİ


Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın, İngiliz ekibinde birçok başarıya beraber imza attığı eski öğrencisini arayıp kapılarının kendisine açık olduğunu belirtmesinin ardından İlkay, üst seviyede futbol oynamaya devam etmek için eski kulübüne dönme kararı aldı.

Deneyimli orta sahanın bedelsiz bir şekilde Manchester City'nin yolunu tutması bekleniyor.

Haberde Manchester City'nin futbolcuyla maaş konusunda anlaşması durumunda transferi kısa süre içinde duyuracağı aktarıldı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Bir Dost 4 hafta önce Şikayet Et
    Bu sene gelmesin, seneye bakarız
    Cevapla
  • nitekim 4 hafta önce Şikayet Et
    bencede gelmesin 2 günde sinir hastası olur Türkiye liginde
    Cevapla
  • Muhtar 4 hafta önce Şikayet Et
    türk milli takımını reddeden bir futbolcuyu niye bukadar iştahla tıransfer etmeye çalışır türk takımları anlamış değilim ona vereceğiniz parayı altyapıya harcayın ne arda ğülerler barış alperler çıkar ama yok yabancı futbolcu hayranlığı varya
    Cevapla
  • Çerkez 4 hafta önce Şikayet Et
    Artık şu fanatik düşünceleri keşke bırakıp daha akıllı, olgun düşünebilsek. Adam Türk fakat doğduğu, gözlerini açtığı, okula başladığı, futbolu öğrendiği hayatını geçirdiği ülkenin millî takımına seçildi. Bu bizi gururlandırması gerekiyor. Ha, şunu da bil: Ilkayın Türkiye ye ve Türklere senden, benden yüzlerce misli fazla katkısı var.
    Cevapla
  • isimsiz 4 hafta önce Şikayet Et
    TR ye hiç gelmesin daha iyi yazık türkiyenin parasını yiyer hak etmiyor o benliğini kaybetmiş biri türkiyeye yakışmaz bu kişi o tam bir yabancı.
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    lafa gelince cimbomlu gs ye bastonlami geleceksin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR