Okan Buruk'tan taraftarlara mesaj!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, GSYİAD'ın kahvaltı organizasyonunda açıklamalarda bulundu. Buruk, 5. yıldız ve 25. şampiyonluk için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.09.2024 22:25 GÜNCELLEME 11.09.2024 22:38 Galatasaray
Okan Buruk'tan taraftarlara mesaj!
Okan Buruk'tan taraftarlara mesaj!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği'nin kahvaltı organizasyonuna katıldı.

50 yaşındaki çalışıtırıcı sezonu zirvede bitirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

"KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN HEDEFİMİZ 25. ŞAMPİYONLUK"

Okan Buruk bu sezon başlangıcında takım ve taraftarları üzdüklerini belirtirken, transfer döneminin sona ermesiyle yükselişe geçeceklerini söyledi.

"Galatasaray'daki mutluluğu daha çok içimizde yaymamız gerekiyor. İnşallah transfer dönemi bittikten sonra biz de takım olarak tam kadro hazır olduktan sonra fabrika ayarlarımıza döneceğiz. Ondan kuşkumuz yok. Hep 'Mayıslar bizim' diyoruz. Geçen sezon Konyaspor maçında şampiyonluğumuzu kazandıktan sonra şunu söylemiştim, 'Hedef 5. yıldız, hedef 25. şampiyonluk'. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu yolda elimizden geleni yapacağız. Takım olarak daha güçlü olacağız, daha hazır olacağız, daha motive olacağız, daha konsantre olacağız. Bu sezon başlangıçta taraftarımızı üzdüğümüz anlar oldu. Bunları inşallah ortadan kaldıracağız. Gerçekten güçlü Galatasaray, oyun olarak güçlü, dışarıda güçlü ve rakiplerin tekrar korktuğu, rakiplerin saygı duyduğu Galatasaray'ı ortaya çıkaracağız. Galatasaray altyapısından yetişen bir oyuncu olarak, Galatasaray'ın teknik direktörü olarak buradaki mutluluğu Florya'ya taşımaya çalışıyorum. Aslolan Galatasaray."

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Misafir 5 gün önce Şikayet Et
    Bir Galatasaraylı olarak, bu sene de şampiyon olacaklarıını ifade eden Okan efendiye derim ki avucunuzu yalarsınız. Sen ve işini bilmeyen hiçbir şeyden anlamayan, transferin ili önemli fiyaskosu Cenk Ergün, Hatipoğlu gitmedikçe bu takım toparlanamaz..
    Cevapla
  • Misafir 5 gün önce Şikayet Et
    zaten hoca falan değilsin
    Cevapla
  • Oguzhan 5 gün önce Şikayet Et
    Okan hocam kusara bakma sende bu takımı şampiyon yapacak kapasite yok. Geçen sene takımlar zayıftı kadromuz iyiydi oyuncular şampiyon oldu senin onca hatana rağmen. Bu sene Beşiktaş ve fenerbahcenin arkasında 3.bitirirsen şükredelim. Boşa hayal satma bize. Görünen köy misali
    Cevapla
  • Misafiresmez 5 gün önce Şikayet Et
    Korku dağları sarmışşşşşşşşşşşşşşşş
    Cevapla
  • doğru söz 5 gün önce Şikayet Et
    Halil umut meler dostuna mesaj gönderiyor işini iyi yap fred ve maxime kırmızı göster bize karşı oynamasınlar diyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR