Victor Osimhen'e dünya devi talip oldu!

Serie A ekibi Juventus'un Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Victor Osimhen'i transfer etmek istediği iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.09.2024 14:11 GÜNCELLEME 24.09.2024 14:20 Galatasaray
Victor Osimhen'e dünya devi talip oldu!
Victor Osimhen'e dünya devi talip oldu!

Juventus, Galatasaray'ın Napoli'den kiraladığı yıldız oyuncu Victor Osimhen'i transfer etmek için hazırlık yapıyor.

Juventus, 75 milyon Euro ödemeye hazır

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Serie A devinin sezon sonunda Napoli'ye 75 milyon Euro ödemeye hazır olduğu ve oyuncunun Galatasaray'daki performansını yakından takip ettiği belirtildi.

Sezon sonuna kadar performansı takip edilecek

Juventus'un Osimhen’in Galatasaray'da sezon sonuna kadar göstereceği performansa göre resmi adımlar atacağı bildirildi.

İngiltere'den de talipleri var

Osimhen, sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray forması giyiyor. Nijeryalı golcü, şu ana kadar çıktığı iki maçta iki asist yaparak dikkat çekti. Juventus’un yanı sıra, Arsenal gibi Premier Lig ekiplerinin de oyuncuyla ilgilendiği ve Osimhen’in rotasının sezon sonunda İngiltere veya İtalya olabileceği öğrenildi.

Serbest kalma bedelini ödeyebilirler

Juventus’un geçmişte Napoli’nin Arjantinli forveti Gonzalo Higuain’i serbest kalma bedelini ödeyerek transfer etmişti, İtalyan kulübünün Osimhen transferinde de benzer bir hamle yapmaya hazır olduğu iddia edildi.

KAYNAK : Sözcü
Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR