İbrahim Hatipoğlu: Skora göre hareket ediliyor!

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, "Bugünkü hakemi yaşından dolayı başarılı buluyorum ancak bu tip penaltılar kolay veriliyor. Skoruna göre hareket edildiğini düşünüyoruz." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2024 22:59 GÜNCELLEME 28.09.2024 23:00 Galatasaray
İbrahim Hatipoğlu: Skora göre hareket ediliyor!
İbrahim Hatipoğlu: Skora göre hareket ediliyor!

İbrahim Hatipoğlu, Trendyol Süper Lig'de Kasımpaşa ile oynadıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Kasımpaşa mücadelesini değerlendiren İbrahim Hatipoğlu, "Şanssız iki tane sakatlığımız oldu. Osimhen ve Sallai'de zorunlu değişiklik yaptık. Bu da oyunumuza negatif etki etti. Kasımpaşa'yı kutluyorum maçı bırakmadılar. Bunu kazanmış olsaydık 7'de 7'yle Galatasaray tarihinin en iyi lig başlangıcını yapacaktık. Yol kazası oldu, rekoru kıramadık. İlk yarıdaki oyunu diğer maçlara yayarak ilerleyeceğimizi düşünüyorum. Yol kazası olarak değerlendiriyoruz." dedi.

"SKORUNA GÖRE HAREKET EDİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ"

Hatipoğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Bu maçı hakeme bağlamak doğru olmaz. Büyük bir haksızlık olur hakeme karşı. Türk futbolunun genç hakemlere ihtiyacı var. Ancak önde olduğumuz 3 maçta da hakemlerin çok kolay penaltı verdiklerini görüyoruz. Adana Demirspor, Fenerbahçe ve bugünkü maç. VAR müdahalesiyle verildi. Uzun süre incelendi. Biz öndeyken sanki hakemler çok kolay penaltı veriyor. İptal edilen bir penaltı var. Bugünkü hakemi yaşından dolayı başarılı buluyorum ancak bu tip penaltılar kolay veriliyor. Skoruna göre hareket edildiğini düşünüyoruz."

"3-0 ÖNE GEÇTİĞİMİZ MAÇI GALİP BİTİRMEMİZ GEREKİRDİ"

3-0 öne geçtikleri maçtan galibiyetle ayrılmaları gerektiğini belirten İbrahim Hatipoğlu, fikstür yoğunluğuyla ilgili şunları söyledi:

"Fikstürün yoğun olacağını biliyorduk. Geniş bir kadromuz var. İlk yarıda kimse eksikleri hissetmedi. Yorgunluklar ortaya çıktı. Sezon başında biraz daha zor bu durum. Okan hocamızın da söylediği biz bu maçı yarın oynayabilirdik. Bir gün daha dinlenebilirdik. Ondan bahsetti. Çünkü böyle bir fırsat ve olanak vardı. Ancak federasyon böyle takdir etmiş. Ancak her halükarda Bizim 3-0 öne geçtiğimiz maçı galip bitirmemiz gerekirdi."

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • rıfkı efendi 41 dakika önce Şikayet Et
    osimhen 2. golde koluyla dokunuyor mertens kırmızı vermedi .. adamların penaltılarını vermedi.. hakem daha ne yapsın gs ye...bi gol atmadığı kalmış hakemin
    Cevapla
  • Misafir 42 dakika önce Şikayet Et
    arkadaşlar Nasrallah gitti
    Cevapla
  • Levrock 9 dakika önce Şikayet Et
    güzel haber
    Cevapla
  • cascades 54 dakika önce Şikayet Et
    alışırsınız zamanla
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 saat önce Şikayet Et
    İcardinin golü iptal edilmeliydi resmen ayağına basmış var nasıl görmedi tuhaf .
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    alışmadıgınız şeyler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR