Volkan Demirel: Okan Buruk doğru sistemi bozdu

Puan kaybını Okan Buruk'un oyuncu tercihlerine bağlayan Volkan Demirel, Kasımpaşa maçı özelinde dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.09.2024 11:36 GÜNCELLEME 29.09.2024 11:36 Galatasaray
Volkan Demirel: Okan Buruk doğru sistemi bozdu
Volkan Demirel: Okan Buruk doğru sistemi bozdu

Volkan Demirel, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray'ın Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldığı maçı TV100'de değerlendirdi.

Galatasaray'ın oyunu içinde Dries Mertens'in önemine vurgu yapan Demirel, "Mertens olunca Galatasaray başka oluyor" şeklinde konuştu.

"GALATASARAY HAVAYA GİRDİ"

Okan Buruk ve futbolcuların, Fenerbahçe ve PAOK galibiyetleri sonrası havaya girdiğini söyleyen Volkan Demirel, "'Ben bu iki maçı kazandım. 5 puan farkımı attım. Şampiyon oldum' gibi bakıldı. Skor 3-0 ama oyun 3-0’ı göstermiyor" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Kasımpaşa maçında iyi bir oyun sergileyemediğini belirten genç teknik adam, "Torreira sahada olsa belki Galatasaray oyunu bu kadar vermeyecekti. İki tane orta sahayla çıkıyorsun ikisi de topla oynayan orta saha. Eğer maç 3-2 bitse ben yine konuşacaktım" dedi.

"OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ SIKINTILIYDI"

Okan Buruk'un doğru sistemi bozduğunu ve bunun en büyük hata olduğunu kaydeden Volkan Demirel, oyuncu değişikliklerinin de sıkıntılı olduğunu aktardı.

"MERTENS VE BARIŞ ALPER'LE BAŞLASA MAÇ BU NOKTAYA GELMEZDİ"

Dries Mertens ve Barış Alper Yılmaz'ın maça ilk 11'de başlaması gerektiğinin altını çizen Volkan Demirel, "Icardi yerine Mertens'i, Sallai yerine Barış Alper'i oynatacaksın. O zaman bu maç bu noktaya gelmezdi" şeklinde konuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Müfteri savar 2 saat önce Şikayet Et
    Beter olsun
    Cevapla
  • KARTAL 3 saat önce Şikayet Et
    GS sahasında 3-0'dan maç vermez veremez hele de Kasımpaşa'ya .Bu tamamen Okan'ın hatası. 1 puanı da hakemler kurtardı.
    Cevapla
  • Nordsdjeland 4 saat önce Şikayet Et
    Okan suçlu evet de Ronaldo havasına giren baris Alper, Messi havasına giren yunus ve beni salın diyen bir mertens izledik.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 4 saat önce Şikayet Et
    Futbolda her maç kazanılmaz , 3 - 0 dan sonra g saray gevşedi tamam dedi . Kasımpaşayı da kutlayalım skora rağmen maçı bırakmadı g saraya üç gol atmak kolay değil . Cesaretlerini tebrik ediyorum .
    Cevapla
  • Misafir 4 saat önce Şikayet Et
    Okan Hoca Macare Peşinde Yazıklar Olsun Sana
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR