Nihat Kahveci: İlk uçakla yollasınlar, Galatasaray'ın oyuncusu değil!

Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın sahasında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldığı maçı değerlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.09.2024 11:40 GÜNCELLEME 29.09.2024 11:40 Galatasaray
Nihat Kahveci: İlk uçakla yollasınlar, Galatasaray'ın oyuncusu değil!
Nihat Kahveci: İlk uçakla yollasınlar, Galatasaray'ın oyuncusu değil!

Nihat Kahveci, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray'ın konuk ettiği Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldığı maçı Kontraspor'da yorumladı.

3-0'dan sonra Galatasaray'ın rehavete girdiğini vurgulayan Nihat Kahveci, "Galatasaray taraftarının keyfini aldılar. Dakika 95; kaç tane yazı değişti, kaç tane kalem kırıldı. Büyük şok" ifadelerini kullandı.

"KASIMPAŞA BUGÜN TARİH YAZDI"

Kasımpaşa'nın 3-0'dan sonra düşmediğini dile getiren Kahveci, "Helal olsun, tebrik ediyorum. Maç 1-0'dan 1-1'e gelir, 2-0'dan 2-2'ye gelir, 2-0'dan 3-2 de olur ama 3-0'dan 3-3'e kolay kolay gelmez, o günde tarih yazılır. Kasımpaşa bugün tarih yazdı" dedi.

OSIMHEN VURGUSU

Victor Osimhen'ın aidiyet duygusunun üst seviye olduğunu belirten Nihat Kahveci, yıldız golcünün talihsiz bir sakatlık geçirdiğini kaydederek "Galatasaraylı taraftarların kalpleri ağrımıştır" şeklinde konuştu.

Kerem Demirbay'ın Galatasaray'daki en kötü performansını sergilediğinin altını çizen ünlü yorumcu, "Roland Sallai de normal bir oyuncu. İlk maçtan o kadar kötülemek istemiyorum. Yunus da bugün oyunun içinde yoktu" dedi.

"TORREIRA NEDEN GİRMEDİ"

Okan Buruk'un oyuncu tercihlerini sadece Torreira özelinde eleştiren Kahveci, "Oyuna girenler formda oyunculardı. Okan Buruk'a "Neden oyuna aldın?" demem. Girdiler, performans veremediler ama "Torreira neden girmedi?" derim. Kasımpaşa ipleri eline aldığında Torreira sahada olmalıydı" ifadelerini kullandı.

Elias Jelert'e ayrı parantez açan Nihat Kahveci, Danimarkalı futbolcu için sert ifadeler kullandı.

"JELERT'İ İLK UÇAKLA YOLLASINLAR"

Jelert'in kötü bir futbolcu olduğunu savunan Kahveci, "Ben kolay kolay kimseye bunu demem ama Jelert'e şu an bilet baksınlar, ilk uçakla yollasınlar" dedi.

"JELERT GALATASARAY'IN OYUNCUSU DEĞİL"

Jelert'in ayrılığının bir tane bile Galatasaraylı taraftarı üzmeyeceğini söyleyen ünlü yorumcu, "Gerçekten buranın oyuncusu değil, bu seviyenin oyuncusu değil, Galatasaray oyuncusu hiç değil" diyerek sözlerini noktaladı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Fırat 1 saat önce Şikayet Et
    Sacha Boey için aynı yorumlar yapıldı.Biraz sabretmek lazım.Ziyech acilen gönderilmeli.İyi bir sol stoper alınmalı.Sara daima ofansif oynatılmalı.
    Cevapla
  • Yuzarsif 1 saat önce Şikayet Et
    Sasha boey için de öyle denilmişti. Adam 30 milyon euro ya gitti. Boş konuşmayın. Oyuncuyu kazanmak lazım adapte etmek lazım.
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 1 saat önce Şikayet Et
    Nihat Kahveci jelertle başkasını karıştırdı galiba. çocuk gayet iyi oynuyor. önündeki ekip iyi iş yapmazsa çocuk da kötü görünüyor
    Cevapla
  • Gsli 3 saat önce Şikayet Et
    Hemen yollayın kafasından kurtulun oyuncular bedava alınmıyor değerlere tek maçta ihanet etmeyin ya da 9 milyonu verin kulübe yollasinlar.
    Cevapla
  • Bozkurt 3 saat önce Şikayet Et
    Bu yeni futbolculara biraz zaman verilmeli öyle kolay değil asıl eskilere bakacaksın Kerem Demirbay Barış Alper ve Berkan bunlar çöp gerçekten çöp.Top geldi mi bunlara diyorum tamam o top gitti aynen de öyle oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR