G.Saray'da RFS maçı öncesi Ziyech gelişmesi

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Letonya ekibi RFS ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Sarı-kırmızılı takımda bir süredir sakat olan Ziyech'de antrenmanda yer aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.10.2024 12:39 GÜNCELLEME 02.10.2024 12:57 Galatasaray
G.Saray'da RFS maçı öncesi Ziyech gelişmesi
G.Saray'da RFS maçı öncesi Ziyech gelişmesi

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. haftasında Letonya ekibi RFS ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık olarak yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı ve pas çalışması ile devam etti. Daha sonra futbolcular top kapma çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın basına kapalı olan bölümünde ise RFS maçının taktiği üzerinde duruldu.

Sakatlığı bulunan Nijeryalı futbolcu Victor Osimhen antrenmanda yer almazken, Faslı futbolcu Hakim Ziyech ise takımla çalıştı.

Takımdan ayrılacağı söylenen antrenmandaki neşeli halleri dikkat çekti.



BATSHUAYİ'NİN DOĞRUM GÜNÜ KUTLANDI

Antrenman öncesinde ise 31 yaşına giren Michy Batshuayi'nin doğum günü kutlandı. Batshuayi'ye pastasını genç futbolcu Berat Luş yedirirken, Belçikalı futbolcu daha sonra Okan Buruk ve takım arkadaşlarından tebrikleri kabul etti.

Sarı-kırmızılılar saat 15.00'te Letonya'nın başkenti Riga'ya hareket edecek.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Gsli 7 saat önce Şikayet Et
    Ziyech bize lazım. Geçen sene onun uzaktan golleriyle kilidi açtığımızı herkes unutuyor. Barış alpere kalmamalı sağ kanat.
    Cevapla
  • Fener hastası 9 saat önce Şikayet Et
    Abbas yolcu anlaşılan
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR