Sürpriz Fatih Terim hamlesi

Son iki maçta da üstünlüğü koruyamayan Galatasaray'da bir kriz patlak verdi. İddiaya göre yönetim kötü gidişat sonrası soluğu efsane teknik direktör Fatih Terim'i arayarak aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.10.2024 08:12 GÜNCELLEME 06.10.2024 10:03 Galatasaray
Sürpriz Fatih Terim hamlesi
Sürpriz Fatih Terim hamlesi

Galatasaray'ın bu sezon kritik maçlarda aldığı olumsuz sonuçlar, camia içerisinde tartışmalara neden olurken sarı kırmızılı kulüpten sürpriz bir hamle geldiği iddiaları gündeme geldi. Kasımpaşa ve Rigas Skola karşısında alınan şok beraberlikler sonrasında Teknik direktör Okan Buruk sert eleştirilere mağruz kalmıştı. İddiaya göre Galatasaray'da yöneticilerden bir isim, Young Boys maçından sona Fatih Terim'i aradı.

ÖNCE KASIMPAŞA

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de son maçında Kasımpaşa'yı konuk etmişti. Aslan, Rams Park'ta 3-0 öne geçmesine rağmen karşılaşmadan 3-3'lük berabere ayrılınca taraftarlar büyük bir hayal kırıklığına uğradı.

SONRA RFS...

Aslan daha sonra hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde RFS deplasmanına çıktı. Zayıf Letonya ekibi karşısında 2-0 öne geçen sarı-kırmızılı takım, bu kez de sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı ve taraftarını yine üzdü.

ELEŞTİRİLERİN ODAĞI: OKAN BURUK

İki maçta da öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan Galatasaray'da taraftarlar, eleştirilerin dozunu artırdı. Sarı-kırmızılı futbolseverler, son maçlardan bir hayli tedirgin oldu.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'de deplasmanda Rigas ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz 2-0 öne geçtiği maçtan 2-2 beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. Mauro Icardi maça ilk 11'de başlarken 90 dakika sahada kaldı.

DÜŞÜŞÜN ALTINDA YATAN SEBEP...

Türkiye gazetesinde yer alan haberde, Galatasaray'da son dönemdeki düşüşün altı sebebi yer aldı. Söz konusu altı maddeden birinde yer alan Fatih Terim gerçeği ise gündeme bomba gibi düştü.



Son iki sezonun şampiyonu Galatasaray'da rehavetin ön plana çıktığı vurgulanıyor. Ayrıca oyuncuların maç seçme huyunun da başarısızlıkta etkili olduğu düşünülüyor.

GÜVEN SORUNU

Alınan her kötü sonucun ardından Okan Buruk'un sert eleştirilmesinin, tecrübeli teknik adamı rahatsız ettiği aktarılıyor.

İddaya göre; Galatasaray yönetiminden Fatih Terim'e bir telefon gitti.

Bu hamlenin ise Okan Buruk'un kulağına gittiği ve performansının düşüşündeki en büyük etmenlerden birinin bu olduğu da yine iddialar arasında yer alıyor.

KAYNAK : Sabah Gazetesi
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 60 TÜMÜ
  • Kizil elma 1 saat önce Şikayet Et
    Bunun her tarafı efsane olsa ne yazar bee horkumus
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    fatih terim umutmu oldu şimdi fatih terim zamanında Galatasaray takımı kümede kalma mücadelesi veriyordu Okan buruk kalsın ama cşddi şekildede uyarılsın topu kapan futbolcu galatasaray kalesine geliyor bu ne böyle.
    Cevapla
  • tusem 1 saat önce Şikayet Et
    Bu ukala adam gelirse Galatasaray sezon üçüncü bitirir UEFA liginden de elenir
    Cevapla
  • 3466 2 saat önce Şikayet Et
    Hagi yoksa Fatih Terim sıfır
    Cevapla
  • Türk 2 saat önce Şikayet Et
    Fatih ne anlar toptan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR