Werder Bremen'den Köhn açıklaması! "Dikkat etmeliyiz"

Werder Bremen yöneticisi Peter Niemeyer, Galatasaray'dan kiraladıkları Derrick Köhn için "Şu anda bunu düşünmenin zamanı değil. Ekonomik durumumuza da her zaman dikkat etmeliyiz." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2024 18:24 GÜNCELLEME 13.10.2024 18:24 Galatasaray
Werder Bremen'den Köhn açıklaması! "Dikkat etmeliyiz"
Werder Bremen'den Köhn açıklaması! "Dikkat etmeliyiz"

Galatasaray'dan yaz transfer döneminde Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen kiralanan Derrick Köhn için kulüp yöneticisi Peter Niemeyer açıklamalarda bulundu.

"Beklediğimizi sahaya yansıtmayı başardı"

Alman basınından Kicker'a konuşan Niemeyer, kiralık olarak kadrolarına kattıkları Köhn için, "Derrick şu ana kadar ondan beklediğimizi sahaya yansıtmayı başardı." ifadelerini kullandı.

"Şu anda bunu düşünmenin zamanı değil"

Satın alma opsiyonunun kullanılıp kullanılmayacağıyla ilgili ise Peter Niemeyer şunları kaydetti:

"Şu anda bunu düşünmenin zamanı değil. Ekonomik durumumuza da her zaman dikkat etmeliyiz. Bu konuyla ilgili kararı sezon sonuna doğru vereceğiz."

5 milyon 125 Euro ödeyecekler

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada Derrick Köhn için Werder Bremen'in satın alma opsiyonunun kullanması halinde 5 milyon 125 bin euro ödeyeceği belirtildi. Açıklamada ayrıca kiralama bedeli olarak 400 bin euro ödeneceği duyuruldu.

Bundesliga'da 4 maça çıktı

Derrick Köhn, bu sezon Bundesliga'da 4 maça çıkarken 1 gol kaydetti. Köhn, sarı-kırmızılı takımda 4 maçta süre aldı. 25 yaşındaki sol bek geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Galatasaray'a katılmıştı.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR