Galatasaray'ı reddeden Yunus Akgün'ün istediği para belli oldu

Galatasaray'ın 40 milyon TL'lik yeni sözleşme teklifini geçiveren Yunus Akgün, 17 milyon TL kazandığı sarı-kırmızılı takımdan 65 milyon TL talep etti.

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2024 23:10 GÜNCELLEME 13.10.2024 23:10 Galatasaray
Galatasaray'ı reddeden Yunus Akgün'ün istediği para belli oldu
Galatasaray'ı reddeden Yunus Akgün'ün istediği para belli oldu

Galatasaray'da bu sezon özellikle Kerem Aktürkoğlu'nun takımdan ayrılmasından sonra ortaya koyduğu performansla ilk 11'in değişmez isimlerinden biri olan Yunus Akgün, sarı-kırmızılıların kendisine yaptığı sözleşme yenileme teklifini geri çevirmişti. Yunus ve menajerinin talep ettiği ücret belli oldu.

İlk 11'deki yerini garantiledi

Kerem Aktürkoğlu'nun yaz transfer döneminde Benfica'ya transfer olması nedeniyle düzenli forma şansı bulan 24 yaşındaki futbolcu, yükselen performansıyla ilk 11'deki yerini garantiledi. Şu ana kadar sarı-kırmızılı formayı 7'si ilk 11 olmak üzere 11 maçta giyen Yunus, bu karşılaşmalarda 4 kez ağları havalandırmayı başardı.

Galatasaray'ın 40 milyon TL'lik teklifini reddetti

Milli yıldızdan memnun olan Galatasaray yönetimi, sözleşmesi 2026'da sona erecek olan Yunus Akgün'e yeni bir kontrat önerdi. Cimbom, yıllık 17 milyon TL kazanan Yunus'a 40 milyon TL teklif etti. Ancak sarı-kırmızılıların 40 milyon TL'lik teklifi kabul görmedi.

Yunus Akgün, 65 milyon TL istiyor

Yunus Akgün'ün menajeri, sarı-kırmızılı kulüpten 65 milyon TL yıllık ücret talep etti. Takvim'de yer alan habere göre; Yunus ve menajerinin 65 milyon TL talep etmesinin sebebi ise yeni transfer Roland Sallai. Macar kanat oyuncusu, sarı-kırmızılı kulüpten yıllık 2.5 milyon euro kazanıyor. Yunus ve menajeri de bu nedenle 65 milyon TL yıllık maaş istiyor.

Okan Buruk: İyi olduğunu bana orada net gösterd

Teknik direktör Okan Buruk, Yunus Akgün ile ilgili olarak "Süper Kupa maçında Yunus'u oyuna aldım diye kıyamet kopmuştu. Antrenman performansını herkes görmüyor. Yunus şu an millî takımın önemli bir oyuncusu. Bir önceki millî maç arasında Esenler Erokspor'a karşı 3-5-2 oynadım. Sol kanat bek oynattım. Ondan sonra Yunus'u ilk 11'de başlattım. Savunmayı ve hücumu iyi yaptı. İyi olduğunu bana orada net gösterdi. Fiziksel ve mental olarak çok iyi durumda" ifadelerini kullandı.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR