Suat Kaya, G.Saraylı yıldızla kendini kıyasladı: Daha iyiydim

Galatasaray tarihinin önemli orta saha oyuncularından Suat Kaya, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Tecrübeli futbol adamı, şu dönemki kadro ile UEFA Kupası'nı kazanan kadroyu kıyasladı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2024 09:53 GÜNCELLEME 17.10.2024 10:28 Galatasaray
Suat Kaya, G.Saraylı yıldızla kendini kıyasladı: Daha iyiydim
Suat Kaya, G.Saraylı yıldızla kendini kıyasladı: Daha iyiydim

Son olarak Trendyol 1. Lig ekibi Sakaryaspor'u çalıştıran teknik direktör Suat Kaya, futbolculuk döneminde iz bıraktığı Galatasaray'la ilgili gündem olan açıklamalar yaptı.

Ajanssppor'da Galatasaray'ın gündemi ile ilgili konuşan 57 yaşındaki teknik adam, şampiyonluk yarışı ile ilgili "Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş sonuna kadar olacaktır" dedi.

Galatasaray'ın mevcut kadrosunun kaliteli olduğunu sözlerine ekleyen Suat Kaya, UEFA Kupası'nı kazandıkları kadroyla şimdiki takımı kıyasladı.

"ŞU ANKİ KADRO KALEYE GİDEMEZ" 

Kaya, konuyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı ve "Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı kadrosu ve şu andaki kadrosu maç yapsa, şu anki kadro kaleye gidemez" şeklinde konuştu.

"TORREIRA'DAN DAHA İYİYDİM" 

Sarı-kırmızılı takımın orta sahadaki dinamosu Lucas Torreira'yı beğendiğinin de altını çizen Suat Kaya, "Torreira'nın dört çekerlisiydim, ondan daha iyiydim. Torreira söylediklerimi duymuş olacak ki artık gol atmaya da başladı" diyerek sözlerini noktaladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    abartma hoca istersen
    Cevapla
  • Suat 1 saat önce Şikayet Et
    Suat hocam tartışmasız Türkiye'nin en iyi orta sahalarından biriydi. Ama biraz abartmış sanki torreira ile kendini kıyaslaması daha iyiydim filan:) Fenere öyle bir gol atamazdın hocam ama seni seviyoruz sen efsanelerden birisin.
    Cevapla
  • diyarbakırlı 1 saat önce Şikayet Et
    Kesinlikle doğrudur
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR