Galatasaray'dan 74 milyon TL'lik Barış Alper kararı

Galatasaray yönetimi, Barış Alper Yılmaz başta olmak üzere Yunus Akgün, Berkan Kutlu ve Victor Nelsson'a zam yaparak sözleşmelerini uzatma kararı aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2024 18:48 GÜNCELLEME 17.10.2024 19:32 Galatasaray
Galatasaray'dan 74 milyon TL'lik Barış Alper kararı
Galatasaray'dan 74 milyon TL'lik Barış Alper kararı

Milli ara sonrası lige deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçıyla devam edecek olan Galatasaray'da teknik heyet, önündeki zorlu maraton için hazırlıklarını yaparken yönetim de iç transfer için kolları sıvadı.

Barış Alper'e zam kararı

Sabah'ın haberine göre şampiyonluk hedefinde takım içi dengelere ve huzura çok önem veren sarı-kırmızılı ekip, Barış Alper Yılmaz başta olmak üzere Yunus Akgün, Berkan Kutlu ve Victor Nelsson'a zam yaparak sözleşmelerini uzatma kararı aldı. 

Yeni maaşı 74 milyon TL olacak

Yerli oyuncularda Barış Alper'e tavan ücret olarak belirlenen 2 milyon Euro (74 milyon TL) verilecek. Yunus ve Berkan'ın maaşlarında da yüzde yüzün üzerinde iyileştirme olacak. Nelsson'un ise olası satışı düşünülerek 1 buçuk yıl kalan sözleşmesi uzatılacak.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Doğrucu 53 dakika önce Şikayet Et
    Victor Nelson gibi oynatmadığınız bir adamın sözleşmesini hangi akılla hangi mantıkla hangi Ali menfaatle izah ediyorsunuz kamuoyuna açıklayın ikinci bir luyindama vakası mı oluyor Hiç mi Ders çıkarmıyorsunuz kendi şirketlerinizi de böyle mi yönetiyorsunuz
    Cevapla
  • Ati 1 saat önce Şikayet Et
    1 milyon Euro verin üste gitsin. yerde toptan daha çok yuvarlanıyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR