Mourinho burnunu sıkmıştı: Okan Buruk'tan ilk cevap

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe maçı sonrası Teknik Direktör Jose Mourinho ile yaşadığı gerilime değindi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.04.2025 00:01 GÜNCELLEME 03.04.2025 00:37 Galatasaray
Mourinho burnunu sıkmıştı: Okan Buruk'tan ilk cevap
Mourinho burnunu sıkmıştı: Okan Buruk'tan ilk cevap

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe, evinde ağırladığı Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu.

Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a "fiziksel müdahalede" bulundu.

Okan Buruk, Jose Mourinho ile yaşadığı gerilime dair maç sonu açıklamalarda bulundu.

İşte, Buruk'un açıklamalarından öne çıkanlar:

"Benim aramda bir şey olmadı. Ben hakemi tebrik etmeye giderken o da gidiyordu, ben devam ederken arkadan eliyle burnumu sıktı. Hafif bir çizik oldu. Güzel, şık bir şey değil. Hep oyunun içinde kalmak istiyoruz. Çok da bu konuda abartmayacağım. Maçtan önce de sonra da elimizi sıkmamız gerekiyordu. Onu yaşayamadık. Çok önemli değil, çok abartmayacağım."

"Çok mutluyum"

"Her galibiyet olumlu veya olumsuz yansır. Derbiler de öyle. Bir kupa maçıydı, tekrar lige odaklanmak zorundayız. Bugün kazanmak isteyen bir takım vardı. Bunu Beşiktaş maçında tam olarak sergileyememiştik. Psikolojik olarak tabii ki pozitif kazanmak bir şey. Oyun olarak da çok üstündük. Oyun üstünlüğümüzü de ortaya koyduk. Ne kadar iyi bir takım olduğumuza dair örnek verdik. Ayrıca 6 tane Türk oyuncu ile başladık. Onunla ilgili de çok mutluyum."

"En büyük pay oyuncularımızın"

"2-1'den sonra rakibimizin pozisyonları oldu. Bizim de maçın başından sonuna kadar pozisyonlarımız oldu. Çok pozisyona girdik. 6-7 atabilirdik. Rakibimiz 2-2 şansını da yakaladı. Oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum. İstediklerimizi sahaya yansıttılar. Mücadelemiz çok yüksekti. En önemli burada bizi destekleyen taraftarımız, maç sonunda bir bütün olduk. Bu galibiyette en büyük pay oyuncularımızın."

KAYNAK : Haber7
Ramazan Dengiz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 39 TÜMÜ
  • Alex de Souza 11 ay önce Şikayet Et
    Iyi olmus okan buruk hoca ya iyice yamultsaydi josé mourinho iyi olmus
    Cevapla
  • SANA 11 ay önce Şikayet Et
    Sahtekarlar grubu
    Cevapla
  • Adem 11 ay önce Şikayet Et
    Oyuncu Okan, silahla yaralanmış gibi kendini yere attı
    Cevapla
  • Bahçe 11 ay önce Şikayet Et
    Peki.kurşunmu.yedin.kendini.yere.attın
    Cevapla
  • MİLLİ 11 ay önce Şikayet Et
    mir,krofona çok abartmayacağım diyen ancak olay esnasında mermi yemiş gibi kendini yere atan tiyatrocu okan.....sahadaki gerilimi yaratan ve bizzat böyle olmasını isteyen sensin.biz senin karakterini çok iyi biliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR