Ünlü yorumcudan 'Galatasaray' tahmini: 'Mucize lazım'

Süper Lig'de 6 hafta geride kalırken Galatasaray, en yakın rakibine 6 puan fark atarak liderliğe yerleşti. Ömer Üründül, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimaline dair çarpıcı bir iddiada bulundu.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 24.09.2025 09:41 GÜNCELLEME 24.09.2025 09:41 Galatasaray
Ünlü yorumcudan 'Galatasaray' tahmini: 'Mucize lazım'
Ünlü yorumcudan 'Galatasaray' tahmini: 'Mucize lazım'

Ömer Üründül, Sabah'ta yer alan yazısında Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimaline dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

Ömer Üründül'ün yazısında ilgili kısmı şöyle:

"Fenerbahçe'de Sadettin Saran'a başarılar diliyorum ama işi çok zor. Bu seneye de takım kötü başladı. Şu anda puan kaybetmeyen Galatasaray karşısında 6 puan geride."

Ömer Üründül, A Milli Futbol Takımı'nın oynadığı İspanya maçı öncesinde saha kenarında açıklamalarda bulunurken, 7 Eylül 2025

"Takımın genel durumu da iç açıcı değil. Belki çok erken ama bu seneki şampiyonluk da Kaf Dağı'nın arkasında gözüküyor."

"Eğer çok büyük bir değişim olmazsa Galatasaray, ligde bu defa çok erken bu işi bitirebilir. Ama Avrupa için mucize lazım."

Ramazan Dengiz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Gsry 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya anlamadıgım furanfurt almanyadan şapiyonlar ligine katılmış nasıl köy takımı oluyor
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    takımda şampinlar ligi seviyesinde dört tane isim var. osimen ilkay sançez ve torera. diğerleri her maç yüzyirmi km de koşsa farketmez. tek şanşları var ikibin kadrosu gibi çokkoşmaları ve bencil oynamamaları gerkir. ama özellikle barış ve yunus kendi skorlarına oynadıkları çok belli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle