Galatasaray'dan sağ bek girişimi! Transfer kesinleşirse Trabzonspor da kazançlı çıkacak
Galatasaray, Trabzonspor'un sezon başında BAE ekibi Al-Wasl'a sattığı 25 yaşındaki Portekizli sağ bekin durumunu sordu.
ABONE OL
Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da forma giyen ve sezon başında 7 milyon dolar + sonraki satıştan yüzde 15 pay karşılığında BAE ekibi Al-Wasl'a transfer olan Pedro Malheiro ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.
İddialara göre, Galatasaray 25 yaşındaki Portekizli sağ bekin durumunu sordu.
Yeni takımında mutsuz olan Pedro Malheiro'nun anlaşma olması durumunda Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı öğrenildi.
Portekizli futbolcu için Galatasaray'ın yakın zamanda temaslara başlayacağı kaydedildi.

MALHEIRO GELİRSE TRABZONSPOR PAY ALACAK
Galatasaray eğer Malheiro transferini gerçekleştirirse bu transfer Trabzonspor'un da kasasını doldurabilir. Portekizli oyuncunun Al-Wasl'a satılırken taraflar arasında yapılan sözleşmeye Bordo-mavililer, 'sonraki satıştan yüzde 15 pay alınır' maddesini eklettirmişti.
Malheiro, Galatasaray ya da bir başka kulübe transfer olursa yapılan anlaşma gereği bonservisinin yüzde 15'i Trabzonspor'a gidecek.
Bu sezon Al-Wasl formasını 20 maçta terleten Malheiro, bu karşılaşmalarda 3 gol 3 asistlik katkı sağladı.
-
Misafir 33 dakika önce Şikayet Etsingo stoper olacaksa iyi transfer. tandem singo sanchez olmali. net.Beğen
-
Diego 1 saat önce Şikayet EtTrabzon hiç bir sey alamaz 7 milyon dan aşağı alırlar bunu yada kiralar lar ..bu adam fena değildi bir anda gidecem dediydi...Beğen
-
misafir 2 saat önce Şikayet Etmaalesef futbolda yerli olamıyoruz.milyon dolarla futbolcu transferi.Beğen