Galatasaray'dan futbolculara maaş dopingi!
Galatasaray, 27 Mart tarihinde UEFA'dan 11.8 milyon euro ödeme alacak. Sarı-kırmızılıların alacağı bu paranın tamamıyla oyuncuların maaşlarını ve borçlarını ödeyecek. Yönetim, bu sayede son düzlükte tam konsantrasyon sağlamayı amaçlıyor.
ABONE OL
GİRİŞ 23.03.2026 09:10
GÜNCELLEME 23.03.2026 09:10
Galatasaray
Galatasaray Yönetimi, bu hafta içinde oyunculara ciddi bir ödeme yapacak. Sarı-kırmızılı kurmayların 27 Mart'ta UEFA tarafından hesaba yatırılacak 11.8 milyon euroluk gelirin tamamını futbolcu ödemelerinde kullanacağı kaydedildi. Yönetimin bu parayla vadesi gelen bütün maaşları ödeyeceği ve oyunculara karşı olan borçları sıfırlayacağı belirtildi.

DOPİNG ETKİSİ HEDEFLENİYOR
Takvim'de yer alan habere göre: Yönetim, bu hamlesinin şampiyonluk yolunda kritik önem taşıyan 7 maç öncesinde futbolcularda doping etkisi yaratacağına inanıyor.
Öte yandan, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in milli aradan sonra oynanacak Trabzonspor derbisine özel prim kararı alacağı da aktarıldı.
YORUMLAR 3
-
Misafir 43 dakika önce Şikayet Ethakemlere ödeyin çok yardımları olduBeğen
-
German 50 1 saat önce Şikayet EtMadem parası yokda veya, Borçu vardı neden hala Oyuncu alıyorBeğen
-
kuşspor 59 dakika önce Şikayet Etfener ağlasın diye:)))))))))))))Beğen Toplam 1 beğeni