Galatasaray'a ilk golü yediren Ahmed Kutucu'ya sert sözler: Futbol beyinle oynanır

Gençlerbirliği'ne sahasında 2-0 yenilerek Türkiye Kupası'na veda eden Galatasaray'da Ahmed Kutucu, ünlü spor yazarı Bülent Timurlenk'in hedefi oldu. Timurlenk, Kutucu için yazısında 'Futbol beyinle oynanır' dedi.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 23.04.2026 11:01 GÜNCELLEME 23.04.2026 11:02 Galatasaray
Galatasaray'a ilk golü yediren Ahmed Kutucu'ya sert sözler: Futbol beyinle oynanır
Galatasaray'a ilk golü yediren Ahmed Kutucu'ya sert sözler: Futbol beyinle oynanır

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Galatasaray sahasında Gençlerbirliği'ni konuk etti. RAMS Park'ta oynanan karşılaşmayı Başkent ekibi 2-0 kazandı.

Gençlerbirliği'ne galibiyeti getiren golleri 51. dakikada Fıratcan Üzüm ile 83. dakikada Adama Traore kaydetti.

Bu sonucun ardından Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselirken Galatasaray turnuvaya veda etti.

AHMED KUTUCU'YA TEPKİ

Sarı-kırmızılı takımdan yenilen ilk golde hatalı olan Ahmed Kutucu, oyundan alınırken bazı taraftarlarca ıslıklandı.

Ahmed Kutucu


"KENDİNİ MESSİ SANDI"

Kutucu ünlü spor yazarı Bülent Timurlenk tarafından da eleştirildi. Timurlenk, Sabah'taki yazısında Kutucu ile ilgili şu ifadeleri kullandı

"Futbol, ayaklar kadar beyinle de oynanır. Ahmed Kutucu, bu organını kullanmayıp kendini Messi sanarak üç kişinin arasına dalıp topu kaptırınca, G.Saray’ın yediği ilk gole sebep oldu. Maçlardan sonra medyaya “deli yürek” konuşan Günay da elindeki topa sahip çıkamayarak kupaya vedaya neden oldu. Sebep-sonuç ilişkisinden dolayı sezon bittiğinde bu takımda gidecek çok daha fazlası var… Laçkalık da bir yere kadar!"

Bülent Timurlenk

 

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • Ziraatçi 1 ay önce Şikayet Et
    Yazık valla yazık takım kutucuya kaldıysa ve hala GS’da tutuluyorsa bu GS şampiyon olmasın abi
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Devre arası Trabzon istedi o da gitmek istedi göndermediler sonuç ortada
    Cevapla
  • halit 1 ay önce Şikayet Et
    iyide sen kimsin özellliğin nedir?
    Cevapla
  • el eman 1 ay önce Şikayet Et
    gs taraftarı çok ilginç en ufak sallantıda hemen takımını terk ediyor bu arada nedense hep türklere bu tepkiler saçma sapan oynayan yabancılara hiç tepki yok o da ilginç
    Cevapla
  • MEHMET ÇOLAK 1 ay önce Şikayet Et
    Günay ve Abmet e kızacağına İLKAY VE SANE ye kızmalısın. Her zaman isimler kazanmıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR