Erzurum'da tartışmalı pozisyonlar! İki takım da penaltı bekledi

Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Erzurumspor - Galatasaray maçında her iki takım da penaltı bekledi.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 21.08.2026 21:59 GÜNCELLEME 21.08.2026 22:58 Galatasaray
Erzurum'da tartışmalı pozisyonlar! İki takım da penaltı bekledi
Erzurum'da tartışmalı pozisyonlar! İki takım da penaltı bekledi

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray deplasmanda Erzurumspor FK ile karşı karşıya geldi.

Mücadelenin 17. dakikasında karşılaşma 1-0 Galatasaray üstünlüğüyle devam ederken sağ kanatta Barış Alper'den topu alan Orhan Ovacıklı, süratle rakip kaleye yöneldi. 

Orhan, ceza yayının sağından içeri girerken Sara'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Erzurumsporlu oyuncular bu pozisyonda penaltı bekledi.

Karşılaşamanın hakemi Çağdaş Altay serbest vuruş kararı verdi.



GALATASARAY DA PENALTI BEKLEDİ

Karşılaşmanın 65. dakikasında Galatasaray 3-0 üstünken sol kanatta topu alan Barış Alper Yılmaz ceza sahasına girdi.

Barış Alper ceza sahasında savunmanın müdahalesiyle yerde kaldı. Galatasaraylı oyuncular bu pozisyonda penaltı bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi.

Barış Alper yerden kalkamayınca penaltı itirazları devam etti. Hakem VAR'la görüştüğünü ve pozisyonda penaltı olmadığını yineledi.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • erhan 23 dakika önce Şikayet Et
    VEREMEzzzzzzzzzzzz
    Cevapla
  • Ağır abi 32 dakika önce Şikayet Et
    Olay dışarda başlıyor ceza sahasında bitiyor penaltı açın okuyun.
    Cevapla
  • Artstik 50 dakika önce Şikayet Et
    Fb dışarda penaltı almaya alışık.... Fb li futbolcu ları liyon maçındaki pozisyon ları izleyin........
    Cevapla
  • DADAŞ 1453 56 dakika önce Şikayet Et
    Penaltı haksızlık olurdu. Devam doğru!
    Cevapla
  • muşidayı 56 dakika önce Şikayet Et
    çağdaş Altay kadrolu gs oyuncusu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle