Galatasaray'da mutlu son! Rafael Leao bugün İstanbul'a geliyor
Galatasaray, Milan'da forma giyen Rafael Leao transferini resmiyete dökmeye hazırlanıyor. Portekizli oyuncu, bugün İstanbul'a gelecek.
- Galatasaray'dan Abdullah Kavukcu, Leao transferi için İtalya'ya gitti ve oyuncunun bugün İstanbul'a inmesi bekleniyor.
- Rafael Leao, Milan'dan ayrıldığını açıkladı ve takım arkadaşlarına veda ettiğini belirtti.
Galatasaray, Milan forması giyen ve uzun süredir gündemde yer alan Rafael Leao'da mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılılar, Milan ve Rafael Leao ile anlaşma sağladı.
RAFAEL LEAO GALATASARAY İÇİN İSTANBUL'A GELİYOR
Galatasaray'dan Abdullah Kavukcu, Rafael Leao transferi için dün gece İtalya'ya gitti. Portekizli yıldız oyuncu, Kavukcu, ile beraber bugün İstanbul'a gelecek. İkiliyi taşıyan uçağın saat 16.00 sularında İstanbul'a inmesi bekleniyor.
Rafael Leao'nun sağlık kontrollerinden geçmesi ve ardından da kendisini Galatasaray'a bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor.
45 MİLYON EURO ÖDENECEK
Öte yandan Galatasaray'ın Rafael Leao için ödeyeceği bonservis bedeli de büyük ölçüde netleşti. Sarı-kırmızılılar, Milan'a 45 milyon euro bonservis bedeli ve deneyimli oyuncuya da yıllık 12 milyon euro yıllık maaş ödeyecek.

AYRILIĞINI KENDİ AÇIKLADI
Rafael Leao, dün gece Milan'dan ayrılacağını açıkladı. 27 yaşındaki yıldız oyuncu, İtalyan devine veda etti.
İşte Leao'nun o sözleri:
"Yarın buradan ayrılıyorum. Bunca yılın ardından Milan'a en iyisini diliyorum. Onlara sevgim asla bitmeyecek. Benim için zor bir an. Yedi yılın ardından takım arkadaşlarıma veda ettim. Onlar benim gelişmeme ve Milan'ı temsil etmenin ne anlama geldiğini anlamama yardımcı oldular ancak ayrılma zamanım geldi."
-
fetih 1 saat önce Şikayet EtDünya topçulara güzel bi topçu olamadık arkadaşBeğen