Galatasaray'da Kasımpaşa mesaisi devam ediyor!

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, bu mücadelenin hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 21.09.2026 15:45 GÜNCELLEME 21.09.2026 15:45 Galatasaray
Galatasaray'da Kasımpaşa mesaisi devam ediyor!
Galatasaray'da Kasımpaşa mesaisi devam ediyor!

Galatasaray Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında 9 Ekim Cuma günü Kasımpaşa'yı konuk edeceği maçın hazırlıklarına devam etti.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, dinamik ısınmayla başladı. 8'e 2 pas ve topa sahip olma çalışmasıyla devam eden idman, çift kale maçla tamamlandı.

Galatasaray, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecek.

KAYNAK : AA
Bedirhan Altundağ Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Bedirhan Altundağ

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Yeni Medya bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Okuldan mezun olduğundan bu yana medya sektörünün birçok kuruluşunda spor editörü ve spor muhabiri pozisyonlarında çalıştı. Kariyerine Mart 2026'dan beri Haber7.com'da spor editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4 TÜMÜ
  • Misafir: mahmut 1 ay önce Şikayet Et
    Leao gelirken ikinci zaha vakasının geldiği ap açık ortadaydı bunu sadece karar mevkinde olanlar göremedi senin ihtiyaçların 1 sene önceden belli transferin bitmesine bir hafta kalmış her yere saldırıyorsun arkadaş plan yok sistem yok eksikleri gidermek için emin olun onlarca mılyon eurolar harcamaya gerek yok iş bilen için
    Cevapla
  • İSMAİL 1 ay önce Şikayet Et
    boşuna kendinizi yormayın minik aslanlar bütün spor kulüpleri sizin nasıl oynayacınızı ezbere biliyor Kasımpaşa sizi Paşalar gibi yenecek Okan buruk ve kaleci oğuzhan bu takıma vereceği bir şey yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle