Maçın 1. dakikasında Galatasaray kırmızı kart bekledi

Galatasaray, Stuttgart karşısında henüz 1. dakikada Mario Lemina'ya yapılan faulün ardından kırmızı kart bekledi. Maçın hakemi, Atakan Karazor'a sarı kart gösterdi.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 03.11.2026 21:24 GÜNCELLEME 03.11.2026 21:24 Galatasaray
Maçın 1. dakikasında Galatasaray kırmızı kart bekledi
Maçın 1. dakikasında Galatasaray kırmızı kart bekledi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında Galatasaray ile Stuttgart'ın karşı karşıya geldiği maçta, henüz 1. dakikada sarı-kırmızılıların kırmızı kart beklediği bir pozisyon yaşandı.

GALATASARAY KIRMIZI KART BEKLEDİ

Stuttgartlı Atakan Karazor'un sert müdahalesiyle orta alanda yerde kalan Mario Lemina, bir süre ayağa kalkamadı. Galatasaray pozisyonun ardından kırmızı kart beklerken, İngiliz hakem Chris Kavanagh, Karazor'a sarı kart gösterdi.

VAR'da Darren England'ın görev yaptığı karşılaşmada kart kararı değişmedi ve oyun devam etti.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 3 TÜMÜ
  • Gerçekler 36 dakika önce Şikayet Et
    Hakem resmen talimat almış, bu Avrupa hakemleri kapalı kapılar ardında kendi ülkelerinin önünü açmak için Türkiye ve diğer Balkan ülkelerinin takımlarını doğruyorlar. Mafia UEFA
    Cevapla
  • Vatandaşın biri 47 dakika önce Şikayet Et
    Hakem oyunu 11-11 oynatmak istiyor Stuttgart ise sürekli kırmızı kartlik oynuyor. İlk yarı net 3 kırmızı var ama hakem ve var ekibi girmezden geliyor sürekli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle