Hürriyet'ten Bakan Şahin'e sinsi tuzak!

Hürriyet gazetesi bugün Ankara'da yaşanan alternatif Cumhuriyet kutlaması ve Bakan Şahin ile ile ilgili haberinde sinsi bir oyuna imza attı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.10.2012 08:42 GÜNCELLEME 30.10.2012 10:08 Gazeteler
Hürriyet'ten Bakan Şahin'e sinsi tuzak!
Hürriyet'ten Bakan Şahin'e sinsi tuzak!

Hürriyet gazetesi bugün Ankara'da yaşanan alternatif Cumhuriyet kutlaması sırasında yaşanan polis müdahalesiyle ilgili büyük bir skandala imza attı.

Sitesinde manşetten İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in olayları havadan denetlediğini yazan gazete, resim olarak da Bakan Şahin'in, helikopterin camından gösterileri seyrederken gösteren bir fotoğrafa yer verdi.

Ancak söz konusu gösteri fotoğrafını daha önce Güneydoğu'da çekilmiş bir fotoğrafın üzerine montajlayan site, okuyucular üzerinde 'Vatandaşa polis gaz sıkarken Bakan seyretti' algısı olusturmaya çalıştı. Site gelen tepkilerin önüne geçmek için de resmin üzerine dikkat çekmeyecek bir şekilde 'kolaj' yazdı. 



Haberin Hürriyet'in manşetinde yayınlanmasının ardından harekete geçen sosyal medyadaki bazı gruplar da söz konusu resim ve video üzerinden Bakan Şahin ile AK Parti'yi hedef aldı.

Rotahaber

YORUMLAR 42 TÜMÜ
  • ALİ ÜNLÜER 11 yıl önce Şikayet Et
    karıştır, böl, yönet. aynen israil modeli. bundan önce milleti sindirki mide de rahatlasın. bunların midesi o kadar genişki bu mideye lağım suları aksada ekşimiyor. geniş mideli insanlar. şunu söyleyeyim, hiç bıkmayacaklar,usanmayacaklar, tekrar tekrar edecekler taki emellerine ulaşılana kadar. taki inönü sistemine, esed rejimine geçene kadar
    Cevapla
  • Mustafa Kemal 11 yıl önce Şikayet Et
    iyide sayın bakan yürüyücü dentlemek için uçmadı mı?. kırlarda işi ne anlamadım.
    Cevapla
  • ferhat 11 yıl önce Şikayet Et
    sayın murat mertin .. kusura bakmayın yaptığınız yorumu ve niyetinizi anlayamadım. şakamı yapıyorsunuz ne. öncelikle haber 7 ekibi arkadaşlar orjinal resmin düşük çözünürlük değil de yüksek olsa idi iyi olurdu. ama fark etmez. 1. esas orijinal olay yeri resmi her şeyi anlatıyor. hürriyet montaj yapmıştır diye bağırıyor. 2. resmi mirror yapınca rozet tabii ki sağdan sola geçer.aynaya bakmadınızdı mı hiç. 3. iyi bir montajcı her şeyden önce güneş ve ışık yansıma yönlerine dikkat eder, ki hürriyet ekibi bunu hiç dikkat etmemiş. 4. sizin anlattığınız değer teferruat pek zor değil getirin beyaz adam resmini ben size turuncu yapayım.kelse saç ekeyim. bu işi artık 3 sınıf çocukları bile yapıyor.
    Cevapla
  • ahmet akpinar 11 yıl önce Şikayet Et
    tam chp kafası bu hürriyet. sahibi aydın doğan hacca gitti bu sene ,öyle montaj falan yapmaz canımmm hacı aydın artık o..
    Cevapla
  • erciyes talas 11 yıl önce Şikayet Et
    yıllardır aynı aldatmaca haberler. bu hörriyet gazetesinin yaptığı bir değil iki değil, artık bu gazeteye güvenen varmı merak ediyorum !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR