O haber sonrası Milliyet'te neler oluyor?

"İmralı Tutanağı'' başlıklı haberiyle gündemi değiştiren Milliyet Genel Yayın Yönetmeni Derya Sazak, gazetenin patronu Erdoğan Demirören tarafından uyarılınca odasını boşalttı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.03.2013 14:45 GÜNCELLEME 29.04.2014 11:40 Gazeteler
O haber sonrası Milliyet'te neler oluyor?
O haber sonrası Milliyet'te neler oluyor?

Abdullah Öcalan'ın İmralı Cezaevi'nde BDP'li vekillere söylediği sözleri yayınlayarak gündeme damgasını vuran Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Derya Sazak, patron tarafından uyarılınca gazeteyi terk ettiği belirtildi.

Gazetenin sahibi Erdoğan Demirören, dün akşam saatlerinde Yayın Yönetmeni Derya Sazak'ı odasına çağırdı. Demirören, gazetenin yayın çizgisinden memnun olmadıklarını belirterek, "Biz böyle bir gazete istemiyoruz. Seni buraya bu tür haberler yapman için getirmedik'' dedi. Sazak ise haberin arkasında durdu ve "Bu tutanak dünyanın her yerinde haberdir'' dedi.

Gercekgündem'in edindiği bilgiye göre, yaklaşık beş dakika süren görüşmenin ardından, Sazak kendi odasına geçti ve kitapları ile dosyalarını yanında götürdü. Sazak, dün gece Milliyet ve Vatan'ın düzenlediği kokteyle de katılmadı. Kokteylde Erdoğan Demirören'in olmaması da dikkat çekti.

SAZAK: SORUNU ÇÖZÜYORUZ

Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Derya Sazak, yakın arkadaşlarına "Sorunu çözüyoruz. Sanırız uzlaşacağız'' dedi.

Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Derya Sazak, Ankara Temsilcisi Fikret Bila ve patron Erdoğan Demirören'in baş başa yaptığı toplantıdan ilk bilgiler de sızmaya başladı. Toplantı sürerken dışarı çıkan Derya Sazak, kendisini arayan arkadaşlarına "Sanırız sorunu çözeceğiz. Çözülecek gibi görünüyor'' dedi.

CEMAL YAZILARINA ARA VERDİ

Milliyet Gazetesi Yazarı Hasan Cemal, patronun kendisini istemediğini öğrenince yazılarına ara verdi. Cemal, üç gündür yazmıyor.

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • ERDOĞAN ÖZEVİ 11 yıl önce Şikayet Et
    MİLLİYET GAZETESİ. Bazıları ayakta uyuyor, Milliyet satıldı. Doğan Medyanın değil ayakta uyuma. Zaten yazarlarına bakarsanız okunacak bir tarafı kalmadı.
    Cevapla
  • Yasin Umut 11 yıl önce Şikayet Et
    Askere vururken "ülke hassas dönemden geçiyor" laflarını alaya alır artık HASSAS dönemler yok! derdiniz. Hassas dönemler bitmedi bi türlü, der TSK nın çekincelerini aşağılar onları cahillik ve demokrasi düşmanlığı ile damgalardınız. Şimdi ne oldu da ÜLKE hassas dönemden geçiyor lafına sığınıyorsunuz. Sizin zerre kadar tutarlı olduğunuzu göremeyecek miyiz? Terörle mücadele yasasını iğdiş edip PKK ile mücadeleyi sabote ettiniz, hassasiyetleri göz ardı ettiniz ne oldu? Yüzlerce askerimiz şehit oldu aklınızın başına gelmesi için. Hassas süreçmiş. 10 PKK lının peşine tank top helikopter gönderdi diye Subayları azarladınız sonra da baskınlarda Kobralar gecikti diye haberler yaptınız.
    Cevapla
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    ne olursa olsun, cehennemin dibine.!. ben doğan medyayı türk gazeteleri olarak görmüyorum ki ! şimdiye kadar ülkemiz için iyi bir şey istemedilerki !
    Cevapla
  • kadir sert 11 yıl önce Şikayet Et
    bazıları demiş. önemli süreç miş şu süreci bi biz anlamadık 17 yıl okul okuduk siyasi süreçleri takip ettik ama bi biz anlayamadık öcalanın talimatları deseniz de bizde he desek utanmayın söyleyin. öcalan nın saçmalıklarımı önemli süreç olan kiminle barış yapıyorsunuz biz ne zaman doğu ve güneydoğuyla savaş yaptık ben hatırlamıyorum hatırlayan varsa söylesin. yada kürtlerle savaş halindeydik eğer öyle bir şey varsa ben karadenizliyim eşim doğulu bir kürt biz nasıl evlendik nasıl dost yar olduk. ben şimdi savaş halinde olduğumuz bir bölgeden kız aldığım için vatan hainimiyim. süreci çok iyi bilen arkadaşlar açıklasında biz de bilelim uykumuzdan uyanalım.
    Cevapla
  • Mustafa YILMAZ 11 yıl önce Şikayet Et
    her doğru her yerde her zaman söylenmez...!. yapılan haber doğru bile olsa..Doğru olduğuda söylenemez..hadi doğru diyelim..ne olmuş,APO BDP heyetine söylediklerini BDP heyeti not almış..Devlete söyleyemediklerini,devletin kabul görmeyeceği,yaptıramıyacağı konuları sanki pazarlık yapılıyor,konuşuluyormuş havası verilmeye çalışılmış...Bir kısmıda ekleme..Dertleri barışa çomak sokmak,ak partiyi düşürmek,ergenokoncuları dışarı çıkaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR