Gaziantepspor'da gol ortalaması yükseldi

Sezon başında gol sorunu yaşayan kırmızı-siyahlılar, son 3 maçta 6 gol attı

ABONE OL
GİRİŞ 13.12.2015 12:11 GÜNCELLEME 13.12.2015 12:11 SPOR
Gaziantepspor'da gol ortalaması yükseldi
Gaziantepspor'da gol ortalaması yükseldi

Spor Toto Süper Lig'de son haftalarda yakaladığı çıkışla dikkati çeken Gaziantepspor, sezon başının aksine golcü bir yapıya büründü.

Sezon başında gol atmakta zorlanan Güneydoğu temsilcisi, son 3 haftada Gençlerbirliği, Fenerbahçe ve Eskişehirspor filelerine ikişer gol gönderdi. Bu bölümde kaydettiği 6 golle maç başına 2 gol ortalaması yakalayan Gaziantepspor'un ligde ilk 12 maçlık dönemde 0,75'lik ortalaması bulunuyordu. Kırmızı-siyahlı ekip, son 3 maçlık performansıyla maç başına gol sayısını 1'e çıkardı.

Ligde yaptığı 15 maçın 10'unda rakip fileleri havalandıran kırmızı-siyahlı ekip, 5 müsabakada gol sevinci yaşayamadı. Ligde 4 mücadelede kalesini gole kapatan Gaziantepspor, 11 karşılaşmada ise rakibinin sevinmesini engelleyemedi. Güneydoğu temsilcisinin golsüz sona eren tek maçı ise 4. haftadaki Akhisar Belediyespor karşılaşması oldu.

Kırmızı-siyahlı ekip, bu sezon 15 gol atarken, kalesinde 23 gol gördü.

 

- Goller 7 farklı oyuncudan geldi

 

Gaziantepspor'un attığı 15 golde 7 farklı futbolcunun imzası bulunuyor.

Bu sezon forma giydiği 15 maçta 6 gol atan Muhammet Demir, takımının en golcü ismi olarak ön plana çıktı.

Muhammet'i ikişer golle Daniel Alexander Larsson, Aboubacar Demba Camara ve John Chibuike takip etti. Kırmızı-siyahlı takımda Erdem Şen, Orkan Çınar ve Mustafa Durak da birer kez gol sevinci yaşadı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR