Derin dondurucuda cesedi bulunan Lina'nın babası kızı defnedilirken tabutuna hırka sardı

Gaziantep'te darp edilerek öldürüldüğü belirlenen 3 yaşındaki Lina bebeğin cenazesi toprağa defnedildiği sırada babası Abdurrahman Erbay'ın kızı üşümesin diye tabutuna hırka sararak adeta yürek burktu.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2022 16:06 GÜNCELLEME 28.09.2022 16:14 ÜLKE'DE BUGÜN
Derin dondurucuda cesedi bulunan Lina'nın babası kızı defnedilirken tabutuna hırka sardı
Derin dondurucuda cesedi bulunan Lina'nın babası kızı defnedilirken tabutuna hırka sardı

Gaziantep'te darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina’nın cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Cenaze öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazıyla defnedilirken, cenaze töreninde baba Abdurrahman Erbay kızı üşümesin diye tabuta hırkasını sardı. Ayakta güçlükle duran Erbay, kızının tabutunu taşıyarak cenaze aracına kadar götürdü.

Cenazeye Gaziantep Valisi Davut Gül, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ve aile katıldı.

 

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • H öztan 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sabır versin zaten yüreği yanmış ne yaşamış nerden bilelim
    Cevapla
  • Diyarbakırlı 1 yıl önce Şikayet Et
    idam
    Cevapla
  • Mümine 1 yıl önce Şikayet Et
    Boşanmalar arttı, evini geçindiremeyen kadın fuhuş tuzağına düşmemeliydi, sahip çıkılmalıydı, bence ayrılmış aike çocukları iyi izlenmeli, en çok da onlar istismar ediliyor.
    Cevapla
  • Gaziantep 27 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadin uzaklastirma almış. Ziyarete giden gorumcelere silah çekilmiş. Onlarda Annesi sonucta diye güvenmiş.Kim bilebilir bir annenin bunu yapacagini.Cocuk elinden alinali 6 ay olmus o muge anliya dun gelmis. ilk gun gelse yada polise gitse belki boyle olmicakti
    Cevapla
  • Nedim 1 yıl önce Şikayet Et
    Burda babanın suçu var niye arayıp sormadın karından ayrıldın tamam çoçukların ne olacak diye hiç düşündün mü?sen iyi bir baba olsaydın çoçuğun senin yanındaydı şimdi tabuta sarılıp durursun sağ ken kaç kere sarıldın o çoçuğa acaba?allah rahmet eylesin yazık olan her zaman yavrulara oluyor
    Cevapla
  • Zhra 1 yıl önce Şikayet Et
    Bı yorum yaparken gerçeği bilmeden yapmayın. Kaç defa düştüğü çocuğun peşine göstermedi annesi dinlemedin mi
    Cevapla
  • xray 1 yıl önce Şikayet Et
    9 aydır çocuk nerde diye sorma diycem ama kim suçlu değil ki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR