Köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü işçileri ezdi: 2 ölü, 3 yaralı!

Gaziantep'teki yol ortasındaki köpeğe çarpmamak için manevra yapan servis sürücüsü altyapı çalışması yapan belediye aracına çarptı. Kazada belediye aracının arkasında altyapı çalışması yapan 2 işçi öldü, 3 kişi de yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.12.2022 09:45 GÜNCELLEME 20.12.2022 11:37 ÜLKE'DE BUGÜN
Köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü işçileri ezdi: 2 ölü, 3 yaralı!
Köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü işçileri ezdi: 2 ölü, 3 yaralı!

Kaza, sabah saatlerinde, 5’inci Organize Sanayi Bölgesi 509 No'lu caddede meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen şoför, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için, 27 HM 476 plakalı işçi servisi minibüsüyle manevra yapınca yol kenarında park halindeki 34 EJ 3240 plakalı kamyonete çarpıp sürükledi.

BELEDİYE İŞÇİLERİ ARACIN ALTINDA KALDI

Kamyonetin arkasında altyapı çalışması gerçekleştiren telekomünikasyon şirketi işçileri Fatih Akar ile Mehmet Patlar, aracın altında kalarak sıkıştı. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekibi, kamyonet ile duvar arasında kalan Akar ve Patlar’ı sıkıştığı yerden çıkardı.

SIKIŞAN İŞÇİLER TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Sağlık görevlileri, yaptıkları kontrolde Mehmet Partlar’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp, acil serviste tedaviye alınan Fatih Akar da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kazada, servis minibüsünde bulunan ve yaralanan 3 kişinin tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. 

Öte yandan kaza anı, güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde; yol ortasındaki köpeğe çarpmamak için şoförünün manevra yaptığı servisin kamyonete çarpma anı yer aldı.

KAYNAK : DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • realite 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş zevk için evde kedi köpek besleyip bıkınca sokağa salıyorsa, şehirlerde beslenen hayvanlar için yüklü vergi getirilmeli, bunun ekonomik yükünü belediyeler değil hayvan severim diye geçinenler karşılamalı !
    Cevapla
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    Böylesi durumlarda kurtarma imkanı yoksa ani manevralardan kaçınmak gerekir. Vurup geçeceksin başka yapacak bir şey yok. başkalarının veya kendi hayatını da tehlikeye atmamak gerekir.
    Cevapla
  • almanya 1 yıl önce Şikayet Et
    ilk önce ölenlere allahim rahmet eylesin .sorun köpek degil sorun bu insanlara ehliyet verenlerde
    Cevapla
  • irfncaa 1 yıl önce Şikayet Et
    köpekler yüzünden, kedi kalmadı sokaklarda, yakında fareler de basar sokakları, çocuk parkları zaten köpeklere tahsis edilmiş durumda, bu sebeplerden insanlar canından oluyo, devlet yetkililerinde maalesef çıt yok...
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    kopeye carpsaydı adamı lınc ederdıler. HAMDOLSUN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR