Şahinbey Kurtarma ekibi, enkazda buldukları 46 bin lirayı depremzedeye iade etti!

Nurdağı’ndan sonra Hatay’ada destek olan ŞAHKUT ekipleri arama kurtarma çalışmaları sırasında buldukları 46 bin TL’yi emniyet güçlerine teslim ettiler

ABONE OL
GİRİŞ 15.02.2023 22:06 GÜNCELLEME 15.02.2023 22:06 ÜLKE'DE BUGÜN
Şahinbey Kurtarma ekibi, enkazda buldukları 46 bin lirayı depremzedeye iade etti!
Şahinbey Kurtarma ekibi, enkazda buldukları 46 bin lirayı depremzedeye iade etti!

Kahramanmaraş depreminden en fazla etkilenen illerden birisi olan Hatay’da arama kurtarma çalışmaları yapan Şahinbey Belediyesi’ne bağlı ŞAHKUT ekipleri, depremzedelerin yaşamla mücadelesinde onların yanında olurken, aynı zamanda da onların mal varlıklarını da gözeterek buldukları para ve ziynet eşyalarını emniyet güçlerine teslim ediyorlar.

Resim önizlemesi

DEPREMZEDELERİN CANLARINI VE MALLARINI GÖZETMELİYİZ

Depremzedelerin zor günlerinde onlara destek olmaları gerektiğini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “10 ili kapsayan çok şiddetli bir deprem yaşadık. Bu süreçte ne kadar çok vatandaşımızı kurtarabilirizin derdine düşüp onlara yardım elimizi uzattık. Belediyemiz bünyesinde çalışan işçilerimizden oluşturduğumuz ŞAHKUT ekibimiz öncelikli olarak Nurdağı’nda çalışmalar yaptı. Ekibimiz Nurdağı’nın ardından Hatay’a giderek arama kurtarma çalışması yürütüyorlar. Burada vatandaşlarımızın canlarını kurtarırken mallarını da gözetiyorlar. Hatay’da bir depremzedemizin evinden 46 bin lira bulan ekiplerimiz bulunan parayı emniyet ekiplerine teslim ettiler. Şahinbey Belediyesi olarak depremzedelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR