Bakan Çavuşoğlu ve Başkan Şahin ilk iftarı Nurdağı'nda yaptı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile beraber bu yılın ilk iftarını Nurdağı’nda depremzede vatandaşlarla beraber yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.03.2023 12:43 GÜNCELLEME 24.03.2023 12:43 ÜLKE'DE BUGÜN
Bakan Çavuşoğlu ve Başkan Şahin ilk iftarı Nurdağı'nda yaptı
Bakan Çavuşoğlu ve Başkan Şahin ilk iftarı Nurdağı'nda yaptı



İftar sonrası Bakan Çavuşoğlu ile beraber Nurdağı’nda yapılan çalışmaları gezen Başkan Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Meydanı’nı gezdi, çocuklarla bir süre sohbet etti, vatandaşlarla beraber çay içti.

Başkan Fatma Şahin, Ramazan ayının getirdiği manevi iklim, birlik ve beraberlik ile yaraların sarılacağını aktararak, “Ramazan’ın iyileştirme, tedavi etme gücünü kullanacağız. İnsanlarımızla birlikte iyileşeceğiz. Hep beraber bu büyük felaketten anlımızın akıyla çıkacağız” ifadelerini kullandı. 

Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR