Nurdağı ve İslahiye'de yeni sanayi alanları belirlendi

Gaziantep’te depremde büyük hasar gören Nurdağı ve İslahiye ilçelerinin yeni sanayi alanları Resmi Gazete’de yayınlanan karar ile belirlendi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2023 12:39 GÜNCELLEME 06.05.2023 12:39 ÜLKE'DE BUGÜN
Nurdağı ve İslahiye'de yeni sanayi alanları belirlendi
Nurdağı ve İslahiye'de yeni sanayi alanları belirlendi

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası Nurdağı ve İslahiye ilçeleri, "Olağanüstü Hal Kapsamındaki Sanayi İşyerlerine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararnamesi" gereğince yeni sanayi alanlarına kavuşuyor. Böylelikle sanayicilerin uğradığı zararı giderilerek kentin üretim sahası da genişleyecek.

BAKAN VARANK VE BAŞKAN FATMA ŞAHİN SANAYİ ALANLARINI İNCELEDİ

Geçtiğimiz günlerden Gaziantep’e bir dizi programlar dolayısıyla gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de yeni ‘Sanayi Alanı’ olarak belirlenen bölgeleri ziyaret edip, incelemelerde bulundu. 

Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR