Başkan Tahmazoğlu, Şahinbey Millet Kütüphanesi'nde gençlerle bir arada

Şahinbey Belediyesi tarafından şehre kazandırdığı en önemli eserlerden biri olan Şahinbey Millet Kütüphanesi öğrenciler ve bölge halkı tarafından yoğun ilgi görüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2024 09:33 GÜNCELLEME 01.10.2024 09:38 ÜLKE'DE BUGÜN
Başkan Tahmazoğlu, Şahinbey Millet Kütüphanesi'nde gençlerle bir arada
Başkan Tahmazoğlu, Şahinbey Millet Kütüphanesi'nde gençlerle bir arada

Türkiye'nin en büyük ikinci kütüphanesi olan Şahinbey Millet Kütüphanesi’nde öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, eğitime ve öğretime destek vermeye devam  ediyor. 

Kütüphanede ders çalışan ve sınavlarına hazırlanan öğrencilerle sohbet eden Başkan Tahmazoğlu öğrencilerin ihtiyaçları ve istekleri olup olmadığını sordu.

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK İKİNCİ KÜTÜPHANESİNİ İNŞA ETTİK"

Gençlerin bilgiye erişimini kolaylaştırmak istediklerini belirten Tahmazoğlu, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, bilgiye erişimini kolaylaştırmak için Şahinbey Millet Kütüphanesi gibi Türkiye’nin en büyük ikinci kütüphanesini inşa ettik. Kütüphaneler toplumların gelişiminde önemli bir rol oynuyor ve kütüphanemizin aktif bir şekilde kullanılmasından mutluluk duyuyorum." şeklinde konuştu. 

Öğrencilerinin daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için çalıştıklarını dile getiren Tahmazoğlu, "Kütüphanelerimizin yanı sıra, etüt merkezleri, kültür ve sanat merkezleri gibi pek çok alanda da hizmet veriyoruz. Amacımız, çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimine katkı sağlayacak her türlü imkânı sunmak." dedi.

KAYNAK : İHA,, Haber7
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR