Gaziantep'te bebekleri zehirleyeceklerdi: Tam 10 ton...

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından bir depoya gerçekleştirilen operasyonda 10 ton 850 kilogram sahte bebek maması ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.04.2025 12:49 GÜNCELLEME 18.04.2025 13:52 ÜLKE'DE BUGÜN
Gaziantep'te bebekleri zehirleyeceklerdi: Tam 10 ton...
Gaziantep'te bebekleri zehirleyeceklerdi: Tam 10 ton...

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Şehitkâmil ilçesinde kaçakçılıkla mücadeleye yönelik operasyon yapıldı.

Operasyon çerçevesinde, merdiven altı sahte bebek maması üretiminin yapıldığı tespit edilen E.B. isimli şahsa ait depoya baskın yapıldı.

10 TONU AŞKIN SAHTE BEBEK MAMASI ELE GEÇİRİLDİ 

Depoda yapılan aramalarda piyasaya sürülmeye hazır halde 8 milyon 700 bin TL değerinde 10 ton 850 kilogram paketlenmiş sahte bebek maması ele geçirildi.

Sahte bebek mamalarına, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından gerekli numuneler alınarak imha edilmek üzere el konuldu.

BİR KİŞİYE İŞLEM YAPILDI 

Olayla ilgili yakalanan şüpheli şahıs hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 5
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Peki bukadar zehiri bir yek kişimi yapmış bu olsa olsa elip işi öbürleri nerde?
    Cevapla
  • CANDEDE 8 ay önce Şikayet Et
    İDAM İDAM İDAM ötesi yok
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Devlet bunlara göz açtırmaması lazım. Bunlar bebek maması diye zehirlerle bebekleri öldürmekle ellerine ne geçecek. Yazıklar olsun bu tip bicdansızlara
    Cevapla
  • FATİH 8 ay önce Şikayet Et
    Bu ve bunun gibilere gıdada sahtekarlık yapanlara kısasa kısas yapıp çamurlu ekmek yedirip gebertmek lazım.
    Cevapla
  • Emeklidur 8 ay önce Şikayet Et
    Renk yönünden kedi köpek mamasına benziyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR