Kardeş cinayetinde bir yıl sonra yeni gelişme: 8 tutuklu!

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde geçen sene işlenen kardeş cinayetinde yeni gelişme yaşandı. Olay sonrası gözaltına alınan 8 zanlı tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.04.2025 17:03 GÜNCELLEME 26.04.2025 17:58 ÜLKE'DE BUGÜN
Kardeş cinayetinde bir yıl sonra yeni gelişme: 8 tutuklu!
Kardeş cinayetinde bir yıl sonra yeni gelişme: 8 tutuklu!

Olay, 13 Ekim 2024'te Oğuzeli'ne bağlı Kaşyolu Mahallesi'nde meydana geldi. 

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, arazi anlaşmazlığı nedeniyle U.B'nin, ağabeyi Ş.B'yi bıçaklayarak öldürmesi olayına ilişkin 8 şüpheli gözaltına alındı.

8 ZANLI HAKKINDA KARAR 

Cinayet zanlısına yardım ettikleri ve cinayeti azmettirdikleri iddiasıyla jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.A, Z.A, D.B, A.B, S.B, C.B, Ş.A. ve M.A. tutuklandı.

AĞABEYİNİ ÖLDÜREN ZANLI TUTUKLANMIŞTI 

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle 13 Ekim 2024'te ağabeyi Ş.B'yi bıçaklayarak öldüren U.B. tutuklanmıştı.

KAYNAK : AA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR