Süper Lig maçında ilginç pozisyon!

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında oynanan Yeni Malatyaspor - Gençlerbirliği mücadelesinde ilginç anlar yaşandı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 31.03.2018 15:23 GÜNCELLEME 31.03.2018 15:26 Gençlerbirliği
Süper Lig maçında ilginç pozisyon!
Süper Lig maçında ilginç pozisyon!

Karşılaşma 1-0 Gençlerbirliği'nin üstünlüğü ile giderken ev sahibi Evkur Yeni Malatyaspor, tehlikeli bir bölgeden serbest vuruş kazandı.

Gençlerbirliği oyuncusu Ahmet Oğuz ise barajın arkasına uzandı ve olası golü engellemek istedi. Müsabakanın hakemi Arda Kardeşler, Ahmet Oğuz'u uyardı ve ayağa kalkmasını söyledi. Daha sonra topun başına geçen Aytaç Kara, sağ köşeden ağları buldu ve takımı adına 1-1'lik eşitliği sağladı.

 

 

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Derbederali 8 yıl önce Şikayet Et
    hangi haftaydı hatırlamıyorum fenerbahçe maçında rakip takım oyuncusu aynısını yapmıştı ve top ondan sekmişti. hem de iki farklı serbest vuruşta. o zaman niye hakem oyuncuyu yerden kaldırmadı. ah şu tutarsız hakemlerimiz
    Cevapla
  • Beşiktaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Sanırım böyle baraj kurmak yasak , hakem yerdeki oyuncuyu frikik kullanılmadan önce yerden kaldırdı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle