Elini kolunu sallaya sallaya hırsızlık yaptılar

Esenler’de güpegündüz hırsızlık olayı yaşandı. Hırsızlar 5 saniyede kepenkleri açıp, göz göre göre atölyedeki malları arabaya doldurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2014 09:27 GÜNCELLEME 18.06.2014 09:28 Genel olaylar
Elini kolunu sallaya sallaya hırsızlık yaptılar
Elini kolunu sallaya sallaya hırsızlık yaptılar

Ömer Süt’ün haberi

Esenler Atışalanı’nda akıl almaz bir olay yaşandı. Geçtiğimiz hafta yaşanan olayda bir tekstil atölyesi sabah saat 07:00’de kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından soyuldu. Atölyeden yaklaşık olarak 30 bin TL değerinde mal çalan hırsızların rahat tavırları ise dikkatlerden kaçmadı. 

VATANDAŞLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE ÇALDILAR

Çalıntı olduğu sonradan anlaşılan aracı tekstil atölyesinin önüne park eden şahıslar, çelik olan kepenk kilitlerini kırdıktan sonra işyerindeki malları omuzlarına alarak araca taşıyor. Vatandaşların gözü önünde gerçekleşen olayda hırsızlar, şüphe çekmemek için kendilerine ‘tekstil atölyesinde çalışan işçi’ görünümü verdiği görülüyor.

'MALLARI ÜTÜYE GÖNDERİYORUZ' YALANI

Olayda sonra görgü tanıklarının ifadesine göre, atölyedeki hareketliliği fark eden vatandaşların meraklı sorusuna ‘Malları ütüye gönderiyoruz’ şeklinde cevaplayan şahısların yüzlerinin açık olduğu görülüyor. Yaşananlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Tekstil atölyesine ait olan kamerayı iptal eden şahısların, binadaki diğer güvenlik kamerasını hesaba katmaması, hırsızlık görüntülerinin ortaya çıkmasını sağladı. 

Olayla ilgili olarak Esenler Emniyet Müdürlüğü’nün incelemeleri sürerken, şahısların yakalanmasının an meselesi olduğu belirtildi.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 3
  • Kemal 9 yıl önce Şikayet Et
    Oglum hırsız calmaz yer destir gevşek ler adamlara günah deyil mi biton cezaya başladınız
    Cevapla
  • Erkan 10 yıl önce Şikayet Et
    Mesutt kardeşim haklı, hemde dibine kadar !. Ya düşünün kanunlarımız haddini aşarak, Allahla savaşmaya çalışıyor, sonrada buradan bir olumlu sonuç bekliyoruz. Kurana göre insan gerçekten "zalim ve Ahmak" tır. Ceza caydırıcı olmadan, kısas hakkı olmadan bu şeytani düzen devam edecek. Şeytanın ayak izlerini takip edeceğimize, Allahın peygamberinin bıraktığı izleri takip etsek daha iyi olmaz mı ???
    Cevapla
  • mesutt 10 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızın cezası. Acaba bu heriflerin ellerini kesmeden nasıl durdurmayı düşünüyorsunuz.Olmuyor işte Rabbimizden daha iyi tanıyan varmı insanı yok o halde dediğini yap kes elini birdaha ibret olsun kimse kimsenin malına el uzatamasın..Başka türlü caydırıcılık mümkün değil.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR