8 aylık hamile kadın balkondan böyle atladı

Zeytinburnu'nda meydana gelen patlama sonrası 8 aylık hamile kadının balkondan atlama anı kameralara böyle yansıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.07.2014 13:43 GÜNCELLEME 12.07.2014 14:10 Genel olaylar
8 aylık hamile kadın balkondan böyle atladı
8 aylık hamile kadın balkondan böyle atladı

Zeytinburnu'nda Beştelsiz Mahallesi'nde Mithatpaşa tramvay durağı civarında bir binanın giriş katında meydana gelen patlamada 8 aylık bir kadın evinin balkonundan aşağıya atladı.

Çevredeki vatandaşların çarşaf açarak atlamasını sağladıkları 8 aylık hamile kadının atlama anı cep telefonu kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

İşte saniye saniye atlama anı:

 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 1
  • nur dülger 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin ama... suriyeden ülkemize varil,fosfor bombalarından,zulüm ve katliamdan kaçan bir milyonu aşkın insan sığındı. ama bizim halkımızın kahir ekseriyeti onları ülkelerini bıraktılar! ,kaderden kaçtılar diye kınıyor ayıplıyor onları korumakla mükellef liderleri ve orduları arkasına iranı ,çini rusyayı ve hatta bazıları inanmassa bile israili arkasına alıp her türlü bomba ve silahlarla halkın üzerine ölüm yağdırıyorsa kiminle savaşsınlar? ama maşallah bizim halkımız onların günde binlerce kere duyduğu bomba sesinden birini duysa ,yer altında azıcık sallansa kendini camdan pencereden atıyor .onların yaşadığını yaşasalar bombalardan çok halkımız camdan atlamaktan ölecekti demekki..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR