4.5 aylık bebeğini öldürdü, 4.5 yılda tahliye oldu

Sürekli ağlayan bebeğini biberonla döverek öldüren Ahmet K., önce müebbet hapse mahkûm oldu. 4 yıl 8 ay tutuklu kalan baba, tahliye edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.09.2015 03:27 GÜNCELLEME 18.09.2015 03:27 Genel olaylar
4.5 aylık bebeğini öldürdü, 4.5 yılda tahliye oldu
4.5 aylık bebeğini öldürdü, 4.5 yılda tahliye oldu

İstanbul Bağcılar'da 4 yıl önce ihbar üzerine Ahmet ve Hatice K. çiftinin evine giden polis, 4.5 aylık Sudenaz bebeği öldürülmüş halde buldu. Otopside bebeğin 'kafa travmasına bağlı kafa kırıkları' ile 'beyin kanaması' ve 'beyin doku harabiyeti' nedeniyle öldüğü belirlendi. Anne-baba tutuklandı.

CANİ BABADAN KAN DONDURAN İFADE

İltihaplı bronşit hastalığı nedeniyle sürekli ağladığı ortaya çıkan bebeğin babası 36 yaşındaki Ahmet K., ifadesinde ''Ağlamasına uyandım. Mamasını verip altını değiştirdim. Bir türlü susmadı. Sinirlenerek biberonla suratına rastgele 3-4 kere vurdum. İki bacağını ısırdım. Sesi kesilince yatağına yatırdım. Sabah işe gittim, öldüğünü öğrendim. Pişmanım'' dedi. 

CANAVARCA HİSLE...

Baba hakkında 'canavarca hisle öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet, anne hakkında da 25 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Ahmet K. mahkemede ifade değiştirerek ''Öldürmedim'' derken, 30 yaşındaki anne ise eşinin bebeğini daha önce de dövdüğünü anlattı.

Mahkeme babayı müebbet hapis cezasına çarptırdı. Akıl sağlığı yerinde olmayan genç kadının ise tedavi altına alınmasına karar verdi. Temyize başvuruldu. Yargıtay 1. Ceza Dairesi, kararı 'sanığın öldürme kastı ile hareket ettiğini gösteren kesin ve inandırıcı kanıt bulunmadığı' gerekçesiyle bozdu. Yargıtay Başsavcılığı’nın itiraz ettiği karar, Yargıtay Ceza Genel Kurulu'nda onaylandı.

Bakırköy 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde önceki gün yeniden görülen davada 4 yıl 8 aydır tutuklu bulunan baba Ahmet K., 'kasten yaralama sonucu ölüme neden olmak'tan 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 'İyi hal'den cezayı 11 yıl 8 aya indiren mahkeme, sanığı tutuklu kaldığı süreyi dikkate alıp tahliye etti.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Anneyim ben 8 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir adalet böyle ?¿??? 4.5 aylık bebek ne anlar kizmaktan dovmekten.... Bağrına basacaksin ki kokunu alıp kendini güvende hissedecek ve susacak.kısasa kısas o babayı da kafasına vurup oldureceksin.
    Cevapla
  • Anneyim ben 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben anne olmayanlara birşey demedim ki niçin üzerinize alınıyorsunuz anlamadım. babalar içinde aynı şey geçerli. Bayansanız eğer Rabbim sizede annelik nasip etsinde ne demek istediğimi o zaman anlarsınız.
    Cevapla
  • ben Anne degilim 8 yıl önce Şikayet Et
    ben anneyim yazmissin ama bu durumun annelikle alakasi yok kusura bakma ama bunun duygularal alakasi var bir hayvan bile cocugunu nasil sahibleniyor onu dogaya gore vahsi hayvanlara yem olnasin diye yetistiriyor bende anne deilim ama bu kadarini birakinda bilelim Hersey annelik deil yani
    Cevapla
  • İbo 8 yıl önce Şikayet Et
    Dilarda 1 aydan fazla gezdırmezler bıryerde leşini bulurlar
    Cevapla
  • kady80 8 yıl önce Şikayet Et
    böyle lerinde cocugu oluyor iste.... cani.... adalete bak 4 yil.. ekmek calanada 10 yil .... biri bana anlatsin bunu!
    Cevapla
  • nisa 8 yıl önce Şikayet Et
    kendi yavrusuna kıyan öldüren başkasına neler yapmaz.. siz de bu caniyi dışarı salın..
    Cevapla
  • adalet 8 yıl önce Şikayet Et
    böyle bir adalet anlayışımı olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR