Grup Yorum'un müzisyeni eylemde

Yüzünü maske ile örten Grup Yorum üyesi bir işyerine saldırırken kameralara yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2011 11:20 GÜNCELLEME 13.05.2011 11:20 Genel olaylar
Grup Yorum'un müzisyeni eylemde
Grup Yorum'un müzisyeni eylemde

DHKP-C'nin mahalle yapılanmalarına yönelik yapılan operaysonda gözaltına alınan Grup Yorum üyesi Ali Papur'un İMF toplantıları sırasında yaşanan olaylar karıştığı belirlendi. Yüzünü maske ile örten Grup Yorum üyesi Ali Papur'un bir işyerine saldırırken kameralara yakalandığı ortaya çıktı.

Okmeydanı bölgesinde yaşayan vatandaşlar üzerinde baskı kurduğu, haraç aldığı, zorla dergi sattığı, istediklerini yapmayanları dövdüğü belirlenen DHKP-C mahalle yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınanların işlemleri devam ediyor. 26 adrese yapılan eş zamanlı baskınlarda gözaltına alınan 46 kişiden 39'u Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde sorgulanıyor.

Zaman Gazetesi'nin haberine göre, arama yapılan bir adreste polise mukavemette bulunanların arasında grup Yorum üyeleri Ali Papur, Ali Aracı ve Caner Bozkurt'un da olduğu belirlendi. Ali Aracı ve Caner Bozkurt işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Ancak Ali Papur'un 7 Ekim 2009 tarihinde İstanbul'da düzenlenen IMF toplantıları sırasında yaşanan olaylara karıştığı belirlendi. Yüzü maskeli şekilde korsan gösterilere katıldığı belirlenen Papur'un bir işyerine saldırıken kameralar tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Göstericiler tarafından camları kırılan işyerinin bahçe kısmındaki camlara tekme atan papur polis gelince göstercilerin arasına karışarak kaçıyor. Yüzünü kırmızı bir bezle örten Papur bir süre sonra kayboluyor.

ZAMAN

YORUMLAR 3
  • ege kıyısından 13 yıl önce Şikayet Et
    net bir yorum. aile terbiyesi kişinin hayatına yansır
    Cevapla
  • Cevat EŞ 13 yıl önce Şikayet Et
    EE nolmuş?. Bir müslüman olarak, IMF'yi şeytan taşlar gibi taşlamak isteyenlere sempati ile bakarım. Adamlar, hakikaten IMF'yi protesto ediyorsa, hatta IMF şeytanının yetkililerini taş-sopa ile yaralıyorlarsa ellerine sağlık derim. Yok burada milletin mallarına zarar veriyorsa o zaman haksızlık yapmışlardır. IMF nedir bilir misiniz öyle şeytanlaşmış ki, hani meşhur resim var afrikalı açlıktan ölmek üzere olan çocuğun karşısında iştahla bekleyen akbaba... IMF'ciler işte bu akbabadan bile vicdansız, daha daha aşağıdır. Her türlü darbeyi hak ettiler.
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 13 yıl önce Şikayet Et
    İŞTE BARIŞ GÜVERCİNİMİZ(!). Sol açık oynayan artist oyuncuların gerçek yüzleri işte böyle.Hatta bu en ehilleşmişlerinden.Savcı katilleri,polis katilleri,millet düşmanları din düşmanları hep bu kesimden çıkıyor.NOT:BÖYLE SOLCULUK SADECE ÜLKEMİZE HAS.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR