Esrar gaspı cinayetine müebbet

Samsun'da bir çay ocağını sahibini esrar gasp etmek için öldürdüğü iddiasıyla daha önce müebbet hapis cezasına çarptırılan şahıs, yeniden yargılanınca cezası değişmedi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.06.2011 15:56 GÜNCELLEME 06.06.2011 15:56 Genel olaylar
Esrar gaspı cinayetine müebbet
Esrar gaspı cinayetine müebbet

İlkadım ilçesi Liman Mahallesi Gençlik Caddesi PTT Başmüdürlüğü arkasındaki 1 nolu dolmuş hattının son durağındaki çay ocağının sahibi Mahmut Germi'yi (52) yaklaşık 5 yıl önce kendisine esrar vermediği için tabancayla vurarak öldürüp, iş yerinde bulunan sigaraları çaldığı iddiasıyla yargılandığı Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından müebbet hapis cezasına çarptırılan Musa Ş. (42), yeniden yargılandı. Yargıtay Ceza Dairesi, Musa Ş.'nin ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.

Bugün yeniden hakim karşısına çıkan Musa Ş., daha önceki ifadelerinin geçerli olduğunu belirterek, başka söyleyecek bir sözünün olmadığını ifade etti. Mahkeme heyeti, Musa Ş.'ye daha önce verilen müebbet hapis cezasının kazanılmış bir hak olduğunu göz önünde bulundurarak Musa Ş.'nin aynı cezaya çarptırılmasına karar verdi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR