15 yaşındaki genci eşek şakası öldürdü

Erzurum'da sanayideki bir dükkanda çırak olarak çalışan 15 yaşındaki Burak Kuzik, aynı işyerinde arkadaşı 14 yaşındaki M.S.D'nin yaptığı eşek şakası sonucu öldü.

ABONE OL
GİRİŞ 24.06.2011 14:04 GÜNCELLEME 24.06.2011 14:04 Genel olaylar
15 yaşındaki genci eşek şakası öldürdü
15 yaşındaki genci eşek şakası öldürdü

Erzurum'da, üzerine benzin dökülmesi sonucu yanan çocuk, iki ay süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Sanayi semtindeki iş yerinde çalışırken üzerine benzin dökülerek yanan Burak Kuzik (15), tedavi gördüğü Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesinde kurtarılamadı.

İki ay önce, iş yerinde çalışırken üzerine dökülen benzini gören arkadaşı M.S.D'nin, ''çakmakla yakayım mı'' diye şaka yaparken, çakmağın kazara alev alması sonucu yanan Burak Kuzik, tedavi altına alınmıştı.

M.S.D, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 2
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    ABUK SUBUK TELEVOLE YAYINLARLA ÇOCUKLAR BÜYÜTÜLÜRSE. Olacağı budur. Dizilerde manyak, psikopat, sinsi karakterler veriliyor. Sonra da bu çocuk niye böyle diye söylenemeyiz!
    Cevapla
  • efe 13 yıl önce Şikayet Et
    yabancı ülkelerdede görüyoruz şakaları,korkutarak,aldatarak yapılan iğrenç şakalar. bizim burada daha acemice ama mantık olarak aynı korkutarak şakalar yapılmaya çalışılıyor.oysa insanı böyle korkutmak günahtır.insanlar böyle yetişiyor,teşvik ediliyor.bu genel kabulle alakalı bir şey.bunun alternatifde olmalı.müslümancası olmalı.şakasızda hayatda olmuyor.mesala sıkıcı haberlere mizahi başlıklar insana tebessüm ve habere ilgi değer katıyor.buda bir örnektir.sözle yapılan şaka estetik yalansız güncel düşündererek gülümsetmeli.ALLAH RAHMET EYLESİN.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR