Jammerlı oto faresi yakalandı

İstanbul'da, İSTOÇ'tan Başakşehir'e kadar takip ettiği bir araca sinyal bozucu cihaz kullanarak giren ve araç içinde bulunan 5 bin TL parayı ve birçok evrakı çaldığı iddia edilen şahıs polis tarafından yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.09.2011 13:00 GÜNCELLEME 07.09.2011 13:00 Genel olaylar
Jammerlı oto faresi yakalandı
Jammerlı oto faresi yakalandı

Hakkında 18 ayrı suçtan aranması olan Selami S.'nin (29) benzer suçlardan poliste 42 farklı kaydının olduğu kaydedildi. Trafikte gözüne kestirdiği lüks arabaları takip ederek araç sahibinden önce araca sinyal gönderen ve bu şekilde kilitlenmesini engelleyen zanlının, daha sonra araca girerek içindeki değerli eşyaları çaldığı öğrenildi.

Başakşehir'de MOBESE kayıtlarını inceleyen İstanbul Emniyeti Oto Hırsızlık Bürosu ekipleri, zanlının kullandığı aracı tespit ettikten sonra takibe aldı. Adresi tespit edildikten sonra Bağcılar'daki evinde yakalanan zanlı, gözaltına alındı. Zanlıya ait otomobilde yapılan aramalarda iki adet sinyal bozucu cihaz ele geçirildi.

Bir yıl önce hapisten çıktığı öğrenilen zanlı, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra tutuklanması talebiyle adliyeye sevk edildi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR