İstanbul'da kurbanlık kavgası

Av Mevsimi" filminin danışmanı ve oyuncusu olan Hasan Dinç Ataşehir'de kurbanlık olarak getirdiği hayvanlarının rehin alındığı gerekçesiyle, kurbanlık pazarını kiralayanlar ile kavga etti.

ABONE OL
GİRİŞ 09.11.2011 10:31 GÜNCELLEME 09.11.2011 10:31 Genel olaylar
İstanbul'da kurbanlık kavgası
İstanbul'da kurbanlık kavgası

Cem Yılmaz ve Şener Şen'in başrollerini üstlendiği "Av Mevsimi" filminin danışmanı ve oyuncusu olan Eski Cinayet Masası Polisi Hasan Dinç, Ataşehir'de kurbanlık olarak getirdiği hayvanlarının rehin alındığı gerekçesiyle, kurbanlık pazarını kiralayanlar ile kavga etti.

Hasan Dinç ve eşi ile kurbanlık pazarının kiracıları arasında yaşanan arbede, polisin araya girmesi ile son buldu. Emekli polis olan Hasan Dinç, kirayı ödediğini, pazarı Ataşehir Belediyesi'nden kiralayanlar ise ödemediğini iddia etti.

İstanbul'da yaşanan kurbanlık tartışmaları Kurban Bayramı'nın son gününde de bitmedi. Ataşehir Yenisahra'daki kurbanlık pazarında ilginç bir kavga yaşandı. Cem Yılmaz ve Şener Şen'in başrollerini oynadığı "Av Mevsimi" filminde oynayan ve danışmanlığını yapan emekli Cinayet Masası Polisi Hasan Dinç, Çankırı'dan İstanbul'a kurbanlık hayvan getirdi. Yenisahra'da bir çadır kiralayan Hasan Dinç, hayvanların bir kısmını sattı.

Kalanları ise bir kamyona yükleyerek Çankırı'ya götürmek istedi. Ancak Ataşehir Belediyesi'nden pazar yerini kiralayanlar, Hasan Dinç'in kendilerine ödemesi gereken ücreti ödemediği gerekçesiyle 1 büyükbaş hayvanı rehin aldı. Diğerlerinin kamyona yüklenmesine de izin vermedi. Hasan Dinç gece saat 01.00 sıralarında, eşi ve oğlu ile pazara geldi. Pazar yerinin kiracıları Hasan Dinç ve eşine engel olmak istedi. Bu nedenle Dinç ve eşi ile kurbanlık pazarının kiracıları arasında kavga çıktı. Birbirine giren tarafları polis güçlükle engelleyebildi. Kavga sonrası polis tarafları, ifadelerini almak ve olayla ilgili soruşturma başlatmak üzere Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Örnek Polis Merkezi'ne götürdü.

Hasan Dinç, Pazar yeri için 4 Bin TL ödediğini, buna rağmen hayvanlarını rehin aldıklarını iddia etti. Karşı taraf ise Hasan Dinç'in ödeme yapmadığını bu nedenle hayvanları vermek istemediklerini belirtti.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR